Închide meniul

Oficialii de la Rapid îl apără pe Hlistei după ședința de la ANAD. Substanța interzisă folosită de jucător

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 28 septembrie 2020, 10:08

Oficialii de la Rapid îl apără pe Hlistei după ședința de la ANAD. Substanța interzisă folosită de jucător

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Cătălin Hlistei în timpul unui meci pentru Rapid

Oficialii rapidiști îl apără pe Hlistei după ședința de la ANAD

Lucian Ionescu a precizat că Hlistei a folosit o substanță nazală, sub formă de picături, care ajută la respirație. Deși substanța se găsește într-adevăr pe lista celor folosite pentru dopaj, oficialul giuleștenilor a susținut că ea este permisă atâta vreme cât este administrată pe cale nazală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Lucrurile sunt destul de simple. Jucătorul nostru a suferit o operație nazală în 2014, a avut o accidentare din nou la nas, în 2016, și de atunci este dependent de o anumită substanță care să-i ajute respirația. A avut loc un control antidoping, după meciul Rapidului cu Turris, din play-off. 

Au venit rezultatele și i-a fost descoperită în corp acea substanță care este interzisă în anumite moduri de administrare, cum ar fi oral, injectabil și așa mai departe, dar nu și în momentul în care este administrată nazal, ceea ce a și făcut Hlistei”, a declarat Lucian Ionescu.

Cătălin Hlistei poate momentan să joace pentru Rapid

Mai mult, Ionescu a explicat că Hlistei poate momentan să continue să joace, cel puțin până ce vor veni rezultatele testelor.

”Se așteaptă rezultatele, pentru că din concentrația care este găsită se demonstrează că a fost administrată într-un anumit fel și lucrurile sunt destul de clare. El poate să continue să joace și așteptăm să ne vină rezultatele

Reclamă

El ia de mai mulți ani pentru că este o substanță sub forma de picături care-i ajută respirația”, a precizat oficialul Rapidului. 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ al Chinei e ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 10:27 „Campioana o să aibă mari probleme!” Marius Șumudică a făcut praf 2 jucători de la FCSB, după 2-2 cu Rapid! 10:10 BREAKING NEWSAdrian Mititelu Jr e la terapie intensivă! Fiul lui Adrian Mititelu, la un pas să se otrăvească! Reacţia lui Adrian Mititelu 9:48 A venit nota de plată după FCSB – Rapid 2-2! Ce amendă a primit echipa lui Gigi Becali. Anunțul oficial 9:37 „Nu are rost să ne ascundem după deget” Bogdan Lobonț, verdict despre lupta pentru cupele europene după FCSB – Rapid 2-2 9:30 FotoVictoria Beckham, petrecere fabuloasă cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani! David Beckham, martor la reunirea Spice Girls! 9:09 „Transmite-le că sunt idioţi!” Ce l-a înfuriat pe Marius Şumudică după FCSB – Rapid 2-2. Anunţ vehement pentru contestatari 8:47 „Nimeni nu l-a lăudat!” Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova! Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 8:37 „E singurul care a făcut ceva!” Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2 8:17 Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă” Vezi toate știrile
Citește și