Închide meniul

Barcelona – Villareal 4-0. Barca distruge ”Submarinul Galben”! Primul gol pentru Messi în noul sezon. Dublă Ansu Fati.

Gal Dorin Publicat: 27 septembrie 2020, 18:04

Reclamă
Barcelona – Villareal 4-0. Barca distruge ”Submarinul Galben”! Primul gol pentru Messi în noul sezon. Dublă Ansu Fati.

profimediaimages

Ansu Fati în timpul meciului cu Elche

Barcelona a început cu brio era lui Ronald Koeman și s-a impus fără emoții în fața celor de Villareal. Puștiul Ansu Fati a arătat încă o dată de ce este cel mai tânăr marcator din istoria clubului și a marcat o dublă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor din penalty, iar ultimul gol a fost un autogol înscris de Torres. Gruparea Blaugrana are două meciuri mai puțin disputate până acum datorită parcursului mai lung pe care l-a avut în sezonul trecut 

LIVE SCORE | Barcelona – Villareal 4-0

S-a terminat meciul.

Min. 46: A început repriza a doua.

E pauză pe Camp Nou.

Reclamă

Min. 45+1: GOOOLLL Barcelona! Autogol al lui Pau Francisco Torres.

Min. 35: GOOOLLL Barcelona! Messi înscrie după un penalty obținut de același Ansu Fati.

Min. 20: GOOOLLL Barcelone! Ansu Fati face dubla și arată de ce este cel mai tânăr marcator din istoria echipei.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 15: GOOOLLL Barcelona! Jordi Alba îl găsește în careu pe Ansu Fati, care nu ratează.

Update 22:00. A început meciul.

Echipele de start: 

Barcelona: Neto- Roberto, Pique, Lenglet, Alba- De Jong, Busquets- Coutinho, Messi, Fati- Griezmann

Villareal: Asenjo- Gaspar, Albiol, Torres, Estupinan- Chukwueze, Coquelin, Parejo, Moi Gomez- Moreno, Alcacer

Totuși, chiar dacă Balonul de Aur a acceptat să mai stea cel puțin un an la club, catalanii au trecut prin schimbări majore: Arthur, Semedo, Rakitic, Vidal și Suarez au părăsit toți gruparea blaugrana.

La sosiri, Miralem Pjanic este cel mai mare transfer, însă au fost ratate înțelegerile pentru Aubameyang sau Lautaro Martinez. Pentru că a terminat târziu parcursul în Champions League, Barca joacă împotriva unui Villareal care a strâns deja patru puncte în două etape disputate.

”Submarinul galben” a terminat pe 5 în ediția trecută din La Liga și a jucat deja în campionat, reușind un egal cu Hueasca și o victorie cu 2-1 în fața lui Eibar.

Reclamă

În întâlnirile din La Liga, Villareal nu a mai învins-o pe Barcelona din martie 2008.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj Vezi toate știrile
Citește și