Închide meniul

Barcelona – Villareal 4-0. Barca distruge ”Submarinul Galben”! Primul gol pentru Messi în noul sezon. Dublă Ansu Fati.

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 27 septembrie 2020, 18:04

Barcelona – Villareal 4-0. Barca distruge ”Submarinul Galben”! Primul gol pentru Messi în noul sezon. Dublă Ansu Fati.

profimediaimages

Ansu Fati în timpul meciului cu Elche

Barcelona a început cu brio era lui Ronald Koeman și s-a impus fără emoții în fața celor de Villareal. Puștiul Ansu Fati a arătat încă o dată de ce este cel mai tânăr marcator din istoria clubului și a marcat o dublă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor din penalty, iar ultimul gol a fost un autogol înscris de Torres. Gruparea Blaugrana are două meciuri mai puțin disputate până acum datorită parcursului mai lung pe care l-a avut în sezonul trecut 

LIVE SCORE | Barcelona – Villareal 4-0

S-a terminat meciul.

Min. 46: A început repriza a doua.

E pauză pe Camp Nou.

Reclamă

Min. 45+1: GOOOLLL Barcelona! Autogol al lui Pau Francisco Torres.

Min. 35: GOOOLLL Barcelona! Messi înscrie după un penalty obținut de același Ansu Fati.

Min. 20: GOOOLLL Barcelone! Ansu Fati face dubla și arată de ce este cel mai tânăr marcator din istoria echipei.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 15: GOOOLLL Barcelona! Jordi Alba îl găsește în careu pe Ansu Fati, care nu ratează.

Update 22:00. A început meciul.

Echipele de start: 

Barcelona: Neto- Roberto, Pique, Lenglet, Alba- De Jong, Busquets- Coutinho, Messi, Fati- Griezmann

Villareal: Asenjo- Gaspar, Albiol, Torres, Estupinan- Chukwueze, Coquelin, Parejo, Moi Gomez- Moreno, Alcacer

Totuși, chiar dacă Balonul de Aur a acceptat să mai stea cel puțin un an la club, catalanii au trecut prin schimbări majore: Arthur, Semedo, Rakitic, Vidal și Suarez au părăsit toți gruparea blaugrana.

La sosiri, Miralem Pjanic este cel mai mare transfer, însă au fost ratate înțelegerile pentru Aubameyang sau Lautaro Martinez. Pentru că a terminat târziu parcursul în Champions League, Barca joacă împotriva unui Villareal care a strâns deja patru puncte în două etape disputate.

”Submarinul galben” a terminat pe 5 în ediția trecută din La Liga și a jucat deja în campionat, reușind un egal cu Hueasca și o victorie cu 2-1 în fața lui Eibar.

Reclamă

În întâlnirile din La Liga, Villareal nu a mai învins-o pe Barcelona din martie 2008.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și