Închide meniul

Bogdan Andone și-a atacat jucătorii după umilința cu Viitorul. Nici arbitrii nu au scăpat de tirul antrenorului Astrei

Antena Sport Publicat: 26 septembrie 2020, 20:51

Reclamă
Bogdan Andone și-a atacat jucătorii după umilința cu Viitorul. Nici arbitrii nu au scăpat de tirul antrenorului Astrei

Mediafax Foto / George Fluster

Bogdan Andone

”Din păcate, tot ceea ce am pregătit nu s-a regăsit în joc decât în anumite momente când am făcut pressing sus și am recuperat mingi în jumătatea adversă, dar apoi nu am știut să profităm de ele și de situațiile create.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am primit goluri cu foarte mare ușurință, pe lucruri pregătite. Le-am spus și am discutat pe imagini concrete: Iancu doar pe picior stâng, Mățan doar pe picior drept. Așa am și primit golurile”, a declarat, iritat, Bogdan Andone.

Astra este pe ultimul loc în Liga 1. În cele 5 etape a înscris 3 goluri şi a încasat 13. Patru goluri a primit numai de la Viitorul.

”Ne-am construit foarte multe situații de a marca. Ba am călcat pe minge, ba am șutat în blocaj, ba nu am luat decizia bunăAm luat gol și din degajarea portarului. E greu de explicat. E o situație la care trebuie să găsim soluții și să trecem peste ea.

E foarte complicată situația. Ca puncte adunate, 1 punct în cinci etape e foarte foarte putin, dar nu îmi explic pentru că a fost o lună de zile în care s-au pregătit foarte foarte bine la antrenament. Au făcut două meciuri bune cu Sepsi și CFR Cluj și astăzi așteptam să confirme prin reușite, prin rezultat și prin trei puncte. Nu îmi explic”, a precizat antrenorul Astrei.

Reclamă

Bogdan Andone, revoltat cu privire la arbitraj

Tehnicianul giurgiuvenilor a vorbit și despre ceea ce el a perceput drept erori de arbitraj, mai ales un penalty neacordat elevilor săi.

Dacă vorbești despre arbitraj ești amendat, ești suspendat! Ne tratează ca pe niste sclavi si ei sunt suverani si pe teren si in afara terenului și iau deciziile pe care ei le cred de cuviință!”, a declarat Bogdan Andone.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:49 VIDEOOleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă! Momente tulburătoare pentru colosul care l-a bătut pe Tyson Fury 7:26 Simona Halep s-a retras de la Rabat Open 7:08 VIDEOOleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury. Moment pentru istorie: prima înfrângere a britanicului. Suma colosală câştigată de Usyk 6:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
Vezi toate știrile
Citește și