Închide meniul

Bogdan Andone și-a atacat jucătorii după umilința cu Viitorul. Nici arbitrii nu au scăpat de tirul antrenorului Astrei

Antena Sport Publicat: 26 septembrie 2020, 20:51

Reclamă
Bogdan Andone și-a atacat jucătorii după umilința cu Viitorul. Nici arbitrii nu au scăpat de tirul antrenorului Astrei

Mediafax Foto / George Fluster

Bogdan Andone

”Din păcate, tot ceea ce am pregătit nu s-a regăsit în joc decât în anumite momente când am făcut pressing sus și am recuperat mingi în jumătatea adversă, dar apoi nu am știut să profităm de ele și de situațiile create.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am primit goluri cu foarte mare ușurință, pe lucruri pregătite. Le-am spus și am discutat pe imagini concrete: Iancu doar pe picior stâng, Mățan doar pe picior drept. Așa am și primit golurile”, a declarat, iritat, Bogdan Andone.

Astra este pe ultimul loc în Liga 1. În cele 5 etape a înscris 3 goluri şi a încasat 13. Patru goluri a primit numai de la Viitorul.

”Ne-am construit foarte multe situații de a marca. Ba am călcat pe minge, ba am șutat în blocaj, ba nu am luat decizia bunăAm luat gol și din degajarea portarului. E greu de explicat. E o situație la care trebuie să găsim soluții și să trecem peste ea.

E foarte complicată situația. Ca puncte adunate, 1 punct în cinci etape e foarte foarte putin, dar nu îmi explic pentru că a fost o lună de zile în care s-au pregătit foarte foarte bine la antrenament. Au făcut două meciuri bune cu Sepsi și CFR Cluj și astăzi așteptam să confirme prin reușite, prin rezultat și prin trei puncte. Nu îmi explic”, a precizat antrenorul Astrei.

Reclamă

Bogdan Andone, revoltat cu privire la arbitraj

Tehnicianul giurgiuvenilor a vorbit și despre ceea ce el a perceput drept erori de arbitraj, mai ales un penalty neacordat elevilor săi.

Dacă vorbești despre arbitraj ești amendat, ești suspendat! Ne tratează ca pe niste sclavi si ei sunt suverani si pe teren si in afara terenului și iau deciziile pe care ei le cred de cuviință!”, a declarat Bogdan Andone.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și