Închide meniul

”Forța CFR-ului a fost întotdeauna grupul” Ce spune Marius Bilașco despre meciul campioanei cu Djurgarden

Gal Dorin Publicat: 24 septembrie 2020, 19:21

Reclamă
”Forța CFR-ului a fost întotdeauna grupul” Ce spune Marius Bilașco despre meciul campioanei cu Djurgarden

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Marius Bilașco împreuna cu Vasile Maftei și Constantin Zotta

Bilașco a explicat și motivul pentru care el și alți oficiali nu au făcut deplasarea cu echipa pentru meciul din turul trei preliminar al Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Absolut! nu mai există cazuri la CFR! Noi am fost testați negativ, dar a fost o măsură de precauție și am încercat să nu riscăm absolut nimic. Am încercat să călătorim pe alte rute, dar era destul de complicat și am preferat să nu facem această deplasare”, a explicat Bilașco.

Marius Bilașco despre schimbările lui Dan Petrescu

Oficialul ardelenilor a vorbit și despre schimbările făcute în ultimele minute de antrenorul Dan Petrescu.

”Așa a simțit în această partidă, pentru că era un echilibru, am reușit să ne creem un avantaj și probabil că nu a vrut să riște introducând un jucător nou în această formulă echilibrată a noastră”, a declarat fostul atacant.

Marius Bilașco: ”Forța CFR-ului a fost întotdeauna grupul”

Întrebat pe cine a remarcat de la echipa campioană, Marius Bilașco a răspuns că forța ardelenilor a fost întotdeuna jocul în echipă.

Reclamă

”Eu i-aș remarca pe toți pentru că, așa cum am spus, forța CFR-ului a fost grupul și întotdeauna eu cred că grupul va câștiga pe termen lung, nu doar un meci.

”Excepțională mingea scoasă de Bălgrădean. Da, el are experiență, a fost la cluburi importante ale campionatului nostru și pe noi ne avantajează acest lucru”, a precizat Bilașco.

(n.r. despre Omrani) ”El este un atacant foarte bun, (…) a avut această accidentare care l-a scos din ritm și nu a reușit să revină la forma lui.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul are nevoie de gol pentru că, reușind să marcheze, moralul lui este altul și evoluția este mai bună. Sunt convins că după ce va reuși să marcheze, forma lui va reveni la cea dinainte”, a încheiat oficialul celor de la CFR Cluj într-o intervenție pentru DigiSport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” Vezi toate știrile
Citește și