Închide meniul

”Forța CFR-ului a fost întotdeauna grupul” Ce spune Marius Bilașco despre meciul campioanei cu Djurgarden

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 24 septembrie 2020, 19:21

”Forța CFR-ului a fost întotdeauna grupul” Ce spune Marius Bilașco despre meciul campioanei cu Djurgarden

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Marius Bilașco împreuna cu Vasile Maftei și Constantin Zotta

Bilașco a explicat și motivul pentru care el și alți oficiali nu au făcut deplasarea cu echipa pentru meciul din turul trei preliminar al Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Absolut! nu mai există cazuri la CFR! Noi am fost testați negativ, dar a fost o măsură de precauție și am încercat să nu riscăm absolut nimic. Am încercat să călătorim pe alte rute, dar era destul de complicat și am preferat să nu facem această deplasare”, a explicat Bilașco.

Marius Bilașco despre schimbările lui Dan Petrescu

Oficialul ardelenilor a vorbit și despre schimbările făcute în ultimele minute de antrenorul Dan Petrescu.

”Așa a simțit în această partidă, pentru că era un echilibru, am reușit să ne creem un avantaj și probabil că nu a vrut să riște introducând un jucător nou în această formulă echilibrată a noastră”, a declarat fostul atacant.

Marius Bilașco: ”Forța CFR-ului a fost întotdeauna grupul”

Întrebat pe cine a remarcat de la echipa campioană, Marius Bilașco a răspuns că forța ardelenilor a fost întotdeuna jocul în echipă.

Reclamă

”Eu i-aș remarca pe toți pentru că, așa cum am spus, forța CFR-ului a fost grupul și întotdeauna eu cred că grupul va câștiga pe termen lung, nu doar un meci.

”Excepțională mingea scoasă de Bălgrădean. Da, el are experiență, a fost la cluburi importante ale campionatului nostru și pe noi ne avantajează acest lucru”, a precizat Bilașco.

(n.r. despre Omrani) ”El este un atacant foarte bun, (…) a avut această accidentare care l-a scos din ritm și nu a reușit să revină la forma lui.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul are nevoie de gol pentru că, reușind să marcheze, moralul lui este altul și evoluția este mai bună. Sunt convins că după ce va reuși să marcheze, forma lui va reveni la cea dinainte”, a încheiat oficialul celor de la CFR Cluj într-o intervenție pentru DigiSport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și