Închide meniul

”Pe cine să băgăm? Echipa a doua a avut meci ieri!” Mihai Pintilii, declarații directe înainte de al doilea meci pe banca tehnică a FCSB-ului

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 20 septembrie 2020, 18:34

”Pe cine să băgăm? Echipa a doua a avut meci ieri!” Mihai Pintilii, declarații directe înainte de al doilea meci pe banca tehnică a FCSB-ului

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mihai Pintili în timpul unei conferințe de presă

La fel ca în disputa nebună cu sârbii de la Backa Topola, Pintilii va fi cel care stă pe bancă în absența antrenorului Toni Petrea, depistat pozitiv cu COVID-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul mijlocaș a declarat că nu a avut nimic de spus în ceaa ce privește alcătuirea primului 11 pe care îl va trimite în teren.

”Nu sunt antrenor, sunt delegatul echipei și trebuie să fiu pe bancă. Mă bucur că sunt aici și că pot să îi ajut pe băieți. Sper să luăm cele trei puncte.

Nu m-am consultat, antrenorul a făcut echipa și ăsta este primul 11. Pe cine să băgăm? Copiii de la echipa a doua au avut ieri meci. Eu zic că și-au revenit (n.r. după meciul din Serbia), sunt tineri, au mentalitate încât să gândească și să se protejeze în timpul meciului”, a declarat Pintilii.

”Le-am zis să nu depună efort foarte mare, să aibă puțină răbdare, să nu alergăm ca disperații pentru că joi urmează un meci foarte mare.

Reclamă

Mihai Pintilii, încântat de achiziția lui Straton

”Straton este un câștig pentru noi”, a precizat reprezentantul celor de la FCSB.

”Ne bucurăm că a venit și sper să facă meciuri foarte bune. Florinel Coman știu că are o entorsă, dar nu știu cât de grav este și cât va sta”, a încheiat Mihai Pintilii, într-o intervenție pentru Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și