Închide meniul

”Probabil nu a vrut să mai dăm vreun gol în ultimul minut!” Mihai Teja a răbufnit la adresa arbitrajului după înfrângerea cu Craiova. Ce a spus despre echipa sa

Gal Dorin Publicat: 19 septembrie 2020, 21:12

Reclamă
”Probabil nu a vrut să mai dăm vreun gol în ultimul minut!” Mihai Teja a răbufnit la adresa arbitrajului după înfrângerea cu Craiova. Ce a spus despre echipa sa

Mihai Teja răsuflă uşurat, după Botoşani - FC U Craiova 1948

Mihai Teja, în timpul unui meci/ Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Mihai Teja, antrenorul echipei, a lăudat prestația elevilor săi, dar a și criticat modul în care a fost arbitrată partida, în opinia sa, în favoarea oltenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”La ultimele minute, chiar când a sărit Armaș la cap, a dat fault în atac. Probabil nu a vrut să se complice să mai dăm vreun gol în ultimul minut.

Păcat, am controlat jocul la 1-1. Sunt puțin deranjat de greșelile din arbitraj. Universitatea Craiova are o echipă foarte bună, se bat la campionat, clar nu au nevoie de micile ajutoare, să îi împingem de la spate.

Greșelile sunt ceva conștient, dar să se mai greșească și pentru noi o dată, dacă pentru alții s-a greșit de trei ori”, a răbufnit Teja la finalul meciului.

Mihai Teja, mulțumit de prestația elevilor săi

Totuși, antrenorul celor de la Voluntari a declarat că este mulțumit de modul în care a jucat echipa, mai ales ținând cont de problemele de lot.

Reclamă

”Eu vreau să vorbesc despre echipa mea, eu îi felicit pe băieți, eu zic că am jucat un fotbal bun, ne-am bătut de la egal la egal cu cea mai în formă echipă din campionat.

Am făcut două jocuri bune cu FCSB și cu Craiova, dar păcat că nu am luat puncte (n.r. cu Craiova)”, a precizat Teja pentru Digi Sport.

”Cu mai multă personalitate, cu mai multă atenție, dar vreau să îi felicit pe jucători. Greșeala e omenească, se îmbunătățește. Nu sunt supărat pe greșelile tehnico-tactice, pot să le repar la antrenament. Eu cred că puteam mult mai mult.

Reclamă 4 / 0/3

Ne așteaptă un meci greu acasă cu Sepsi și trebuie să câștigăm. Trebuie să aducem mai multe schimbări, jucăm cu copii, cu jucători din Liga 3. Vedeți și dumneavoastră că nu avem atacanți”, a încheiat tehnicianul celor de la FC Voluntari.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și