Închide meniul

Răspunsul DSP, aşteptat cu înfrigurare. Cele 18 cazuri de coronavirus descoperite pot avea un efect de bumerang

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 septembrie 2020, 6:57

Reclamă
Răspunsul DSP, aşteptat cu înfrigurare. Cele 18 cazuri de coronavirus descoperite pot avea un efect de bumerang

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

FCSB aşteaptă veşti de la DSP

În total, 18 persoane au Covid-19, iar meciul cu FC Argeş este pus în pericol. În cazul în care DSP cere efectuarea a noi teste, există riscul ca roş-albaştrii să fie obligaţi să îşi amâne partida.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – FC Argeş, sub semnul incertitudinii

FCSB a avut doar trei rezerve în Europa League, cu Backa Topola. Sunt probleme mari de lot şi pentru meciul din Liga 1 care va fi duminică, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe as.ro. Există temeri în privinţa apariţiei a noi cazuri.

"Acum rămâne valabil protocolul comun, conform căruia FCSB nu mai are de făcut teste înaintea meciului cu FC Argeș, așa că partida va avea loc după cum a fost programată. Ancheta epidemiologică este încă în desfășurare și lucrurile ar putea fi diferite numai dacă medicul care conduce ancheta ar cere noi teste", au dezvăluit, pentru GSP, surse din DSP.

Dacă meciul cu FC Argeş se va amâna, FCSB riscă să nu îl poată reprograma. Conform protocolului, partida trebuie să se dispute în decurs de 7 zile. Totuşi, roş-albaştrii joacă pe 24 septembrie cu Slovan Liberec şi pe 27 septembrie pe terenul lui Poli Iaşi.

Sergiu Buș, Andrei Vlad, Ovidiu Popescu, Ionuț Vînă, Andrei Pandele, Olaru, Tănase, Miron şi Cristea sunt cei nouă jucători de la FCSB care au coronavirus. Acestora li se adaugă membrii staff-ului tehnic şi medical. Şi Toni Petrea, Thomas Neubert, Horea Codorean, Sorin Cristof, Bogdan Stoica, Marius Ianuli, Marius Popa, Ovidiu Kurti şi MM Stoica au Covid-19.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren Vezi toate știrile
Citește și