Închide meniul

Cum va arăta ce a mai rămas din FCSB pentru meciul cu Backa Topola! Problema uriaşă a roş-albaştrilor

Antena Sport Publicat: 17 septembrie 2020, 8:27

Reclamă
Cum va arăta ce a mai rămas din FCSB pentru meciul cu Backa Topola! Problema uriaşă a roş-albaştrilor

profimediaimages

Florinel Coman în timpul finalei de Cupa României cu Sepsi

Cu nouă jucători infectați și scoși în afara lotului și cu mare parte din staff-ul tehnic absent din același motiv, meciul a devenit mult mai greu pentru formația bucureșteană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Problema și mai mare cu care se confruntă acum FCSB-ul este că Ducan este singurul portar care a mai rămas în lotul pentru meciul de diseară din Europa League. În caz de accidentare a acestuia, unul dintre jucătorii de câmp va trebui să îi ia locul între buturi în partida contând pentru calificarea în turul trei preliminar al celei de-a doua competiții europene.

Echipa pe care FCSB ar putea să o alinieze diseară

Ducan – Creţu, Perianu, Briceag, Panţîru – Horşia, Simion, Moruţan – Man, Buziuc, Coman, este echipa care ar putea să intre în teren diseară, de la ora 22:00, în format LiveText pe antenasport.ro

Sergiu Buș, Andrei Vlad, Ovidiu Popescu, Ionuț Vînă și Andrei Pandele au fost și ei depistați pozitiv în urma ultimelor investigații.

Ei se alătură jucătorilor deja indisponibili, adică Miron, Tănase, Cristea și Olaru.

Reclamă

În acest moment, FCSB are disponibili 14 jucători, iar protocolul Europa League susţine că orice echipă trebuie să aibă minimum 13.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 Vezi toate știrile
Citește și