Închide meniul

Cum va arăta ce a mai rămas din FCSB pentru meciul cu Backa Topola! Problema uriaşă a roş-albaştrilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 septembrie 2020, 8:27

Cum va arăta ce a mai rămas din FCSB pentru meciul cu Backa Topola! Problema uriaşă a roş-albaştrilor

profimediaimages

Florinel Coman în timpul finalei de Cupa României cu Sepsi

Cu nouă jucători infectați și scoși în afara lotului și cu mare parte din staff-ul tehnic absent din același motiv, meciul a devenit mult mai greu pentru formația bucureșteană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Problema și mai mare cu care se confruntă acum FCSB-ul este că Ducan este singurul portar care a mai rămas în lotul pentru meciul de diseară din Europa League. În caz de accidentare a acestuia, unul dintre jucătorii de câmp va trebui să îi ia locul între buturi în partida contând pentru calificarea în turul trei preliminar al celei de-a doua competiții europene.

Echipa pe care FCSB ar putea să o alinieze diseară

Ducan – Creţu, Perianu, Briceag, Panţîru – Horşia, Simion, Moruţan – Man, Buziuc, Coman, este echipa care ar putea să intre în teren diseară, de la ora 22:00, în format LiveText pe antenasport.ro

Sergiu Buș, Andrei Vlad, Ovidiu Popescu, Ionuț Vînă și Andrei Pandele au fost și ei depistați pozitiv în urma ultimelor investigații.

Ei se alătură jucătorilor deja indisponibili, adică Miron, Tănase, Cristea și Olaru.

Reclamă

În acest moment, FCSB are disponibili 14 jucători, iar protocolul Europa League susţine că orice echipă trebuie să aibă minimum 13.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și