Închide meniul

Sârbii nu se consideră favoriţi după cazurile de Covid-19 de la FCSB. "Întâlnim unul dintre cele mai mari cluburi din Balcani"

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 septembrie 2020, 18:13

Reclamă
Sârbii nu se consideră favoriţi după cazurile de Covid-19 de la FCSB. "Întâlnim unul dintre cele mai mari cluburi din Balcani"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

FCSB a făcut deplasarea în Serbia

La echipa din Liga 1 s-a depistat un focar de infecţie, nu mai puţin de 7 persoane fiind testate pozitiv cu coronavirus. Andrei Miron, Anton Petrea, Thomas Neubert, Horea Codorean, Sorin Cristof, Bogdan Stoica și Marius Ianuli au Covid-19 şi nu au făcut deplasarea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sârbii de la Backa Topola, cuvinte de laudă la adresa FCSB

"Ne aşteaptă un joc împotriva unei mari echipe. Este unul dintre cele mai mari cluburi din Balcani, cu o istorie bogată. Deşi FCSB nu a fost campioana României în ultima vreme, anul acesta a început bine campionatul. Pentru a o elimina, trebuie să fim mai buni decât în jocurile anterioare, să fim mai concentraţi şi agresivi.

E nevoie să fim curajoşi şi chiar fanatici pe teren. Acestea sunt jocurile mari, pentru aceste meciuri trăim. Sper că vom reuşi să facem o surpriză joi şi să batem această mare echipă", a declarat antrenorul Zoltan Sabo, citat de sportskacentrala.com.

Sârbii asigură că i-au analizat până la cel mai mic detaliu pe jucătorii de la FCSB. Florinel Coman şi Dennis Man vor avea parte de un tratament preferenţial.

"Forţa echipei vine din exeperienţa uriaşă pe care a cumulat-o în meciurile europene. Vom juca totuşi pe terenul nostru şi acesta poate fi un mic avantaj. Calitatea lor este incontestabilă. I-am analizat bine, le cunoaştem punctele tari şi punctele slabe. Trebuie să fim concentraţi la maximum încă din primul minut, să nu facem greşeli şi să le punem în pericol obiectivul. Dacă vom face asta, avem şanse mari să mergem mai departe.

Reclamă
Reclamă

Cele două extreme ale lor sunt foarte periculoase şi trebuie să le acordăm atenţie. Trebuie să ţinem aproape de aceşti jucători în orice moment şi să nu lăsăm niciun spaţiu", a reacţionat şi veteranul Duro Zec.

Backa Topola vine după două eşecuri drastice în campionat. A cedat cu 0-5 în deplasarea cu Steaua Roşie şi au pierdut cu 1-3, acasă, cu Radnicki Nis.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25 28 sept.

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18 28 sept.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59 28 sept.

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat
Citește și