Închide meniul

EXCLUSIV | Şumudică încă visează la Alibec. "M-am săturat câte mesaje le-am dat başkanilor". Suma pe care nu a putut să o achite din propriul buzunar!

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 septembrie 2020, 20:43

Reclamă
EXCLUSIV | Şumudică încă visează la Alibec. "M-am săturat câte mesaje le-am dat başkanilor". Suma pe care nu a putut să o achite din propriul buzunar!

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Marius Şumudică continuă să şi-l dorească pe Denis Alibec

Turcii ofereau 600.000 de euro şi un procent de 30% dintr-un viitor transfer. Totuşi, Ioan Niculae nu a fost dispus să-şi piardă golgheterul pentru această sumă. Aflat în ultimul an de contract, Alibec poate semna încă din această iarnă cu echipa lui Şumudică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, nemulţumit că nu îl poate aduce pe Denis Alibec la Gaziantep

Evoluţiile atacantului român în Liga Naţiunilor l-au făcut pe Şumudică să fie chiar şi mai supărat. Tehnicianul le-a reproşat oficialilor de la Gaziantep ca s-a ratat o oportunitate uriaşă.

"Denis a fost impecabil la naţională. În cele două meciuri a fost impecabil. M-am săturat câte mesaje le-am dat başkanilor de aici ca să le arăt de jucător au pierdut pentru o sumă modică, de 200.000 de euro, cât era diferenţa să plătească transferul. A fost o prostie, trebuia să vină acum!", a declarat Marius Şumudică pentru AntenaSport.

Dacă ar fi fost vorba de mai puţini bani, Şumudică ar fi fost dispus să plătească şi din propriul buzunar numai ca să îl poată antrena din nou pe Denis Alibec.

"Încă nu dispun de asemenea sume, că m-aş fi implicat eu şi aş fi dat diferenţa respectivă numai să-l am pe Alibec aici!", a precizat antrenorul lui Gaziantep.

Reclamă

Denis Alibec a fost unul dintre remarcaţii partidei dintre România şi Austria, câştigată de tricolori cu 3-2. Vârful Astrei a deschis scorul în minutul 3. Printre marcatori a fost şi un jucător de la Gaziantep. Este vorba de decarul lui Mirel Rădoi, Alexandru Maxim.

29 de ani are Alibec, care are o cotă de piaţă de 1.9 milioane de euro. Sezonul trecut a înscris 14 goluri în 25 de apariţii. Gaziantep îi oferea un salariu anual de aproximativ 700.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și