Închide meniul

Islanda, în vizorul lui Rădoi! Selecționerul pregătește deja strategia pentru barajul cu nordicii. Ce jucători mai pot apărea în lot

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 8 septembrie 2020, 5:46

Islanda, în vizorul lui Rădoi! Selecționerul pregătește deja strategia pentru barajul cu nordicii. Ce jucători mai pot apărea în lot

profimediaimages

Mirel Rădoi în timpul meciului cu Austria din Nations League

Jucători precum Răzvan Marin, Alex Mitriță, Ionuț Radu și Claudiu Keșeru nu au fost în lot pentru meciurile cu Irlanda de Nord și Austria după discuții ale lui Rădoi cu cluburile acestora. Totuși, ei ar putea să apară în barajul pentru calificarea la Euro 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi: ”Depinde de evoluțiile de la club și de ce vor arăta la antrenamente”

În ciuda prestației foarte bune a ”tricolorilor” în cele două meciuri, Rădoi nu oferă garanții de joc fotbaliștilor care au evoluat bine în meciurile de până acum.

”Este posibil să apară și alți jucători, dar mai e destul timp să vedem care va fi forma lor și să nu apară accidentări.

Cu Răzvan Marin, Alex Mitriță și Ionuț Radu am avut înțelegeri cu cluburile lor pentru a sta cât mai mult la pregătiri cu cluburile lor, asta nu înseamnă neapărat că vor fi convocați luna următoare sau că vor fi titulari.

Depinde de evoluțiile de la club și de ce vor arăta la antrenamente", a declarat selecționerul. 

Reclamă

Mirel Rădoi, gata pentru meciul cu nordicii

Tehnicianul român are deja în vedere strategia pe care ar trebui să o adopte pentru a reuși calificarea la Campionatul European. 

”Strategia pentru meci o gândeam dinainte de acestea două meciuri și o voi gândi în continuare. Am dorit să vedem cum s-ar mobiliza și ajuta reciproc anumiți jucători de pe poziții apropiate.

În această seară ne-am edificat oarecum acest lucru, dar nu înseamnă că la meciul cu Islanda vom vedea aceeași echipă. 

Reclamă 4 / 0/3

Asta depinde de evoluțiile lor de la echipele de club, de minutele pe care le vor juca și de cum se vor prezenta la antrenamentele dinaintea meciului cu Islanda”, a precizat selecționerul la finalul victoriei superbe cu Austria.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și