Închide meniul

Maccabi Haifa îşi ia toate măsurile de precauţie după ce a semnat cu Planic. Cerere specială făcută către UEFA

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 septembrie 2020, 7:43

Reclamă
Maccabi Haifa îşi ia toate măsurile de precauţie după ce a semnat cu Planic. Cerere specială făcută către UEFA

SportPictures / Sabin Malisevschi/SPORT PICTURES via Hepta

Bogdan Planic a semnat cu Maccabi Haifa

Jurnaliştii de la Israelhayom au anunţat că echipa care nu a mai câştigat titlul din 2011 nu îşi va asuma niciun risc. A solicitat lămuriri de la forul continental, iar răspunsul este aşteptat să vină în cel mult 10 zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maccabi Haifa a cerut acceptul UEFA pentru transferul lui Bogdan Planic

"Verzii au solicitat acordul UEFA pentru a transfera acest jucător. Bogdan Planic duce o luptă cu fosta sa echipă, Steaua Bucureşti (n.r. FCSB), astfel că li s-a cerut celor de la UEFA să accepte ca fotbalistul să fie înregistrat de Federaţia din Israel. Departamentul juridic al clubului din Haifa estimează că nu va fi nevoie de nicio plată compensatorie. Totuşi, există şi această variantă, însă nu este vorba de mai mult de câteva sute de mii de euro", anunţă sursa citată.

Gigi Becali nici nu vrea să audă că va primi mai puţin de 10 milioane de euro, atât cât era clauza de reziliere. Din informaţiile AntenaSport, Planic putea să răscumpere prelungirea contractului pentru suma de 180.000 de euro. Sârbul nu a mai aşteptat însă să-i expire înţelegerea cu FCSB şi să plătească banii pentru a deveni liber de contract. Fundaşul este nerăbdător să joace pentru noua sa echipă.

"Am auzit multe lucruri bune despre club şi despre oraşul Haifa. Ştiu că este un club care vrea să câştige trofee. Este o provocare pentru mine să fac parte din această echipă.

Vreau să câştig. De-abia aştept să port tricoul verde şi sper ca fanii să revină în tribună cât mai repede. Mi s-a spus că fanii lui Maccabi Haifa sunt cei mai tari din Israel", a spus Planic, după ce a semnat cu Maccabi.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și