Închide meniul

"Nu poate să facă diferența între țeava de pistol și cea de cornete!" Anghel Iordănescu, făcut praf de Sorin Răducanu

Antena Sport Publicat: 23 august 2020, 9:15

Reclamă
"Nu poate să facă diferența între țeava de pistol și cea de cornete!" Anghel Iordănescu, făcut praf de Sorin Răducanu

Anghel Iordănescu, analiză dură după ce FCSB a primit 10 goluri de la Silkeborg

Profimedia

"Generalul" este criticat pentru cuvintele adresate după cel mai mare succes din istoria fotbalului românesc. Este vorba de câștigarea Cupei Campionilor Europeni, cu Steaua, în urmă cu 34 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"A zis cineva despre el că nu poate face diferența între țeava de pistol și cea de cornete…e General – locotenent. Eu nu mai am grad, m-au considerat trădător de țară și mi l-au luat în 1986.

O amintire cu el? S-a dus și s-a făcut de râs la UNPR, am fost și eu în sală, mă invitase cineva. Se uita lung la mine, așa…De la UNPR a trecut la alții. Să-și aducă aminte domnul Iordănescu, tovarășul, cui i-a spus pe treptele avionului, când au venit de la Sevilla, că-i dedică trofeul Cupei Campionilor Europeni? A zis: partidului și conducătorului (n.red. – Nicolae Ceaușescu). Asta să-și aducă aminte!", a declarat Sorin Răducanu pentru Prosport.

Edi Iordănescu, detalii despre starea de sănătate a lui Anghel Iordănescu

Anghel Iordănescu este suspect că s-ar fi infectat cu Covid-19. Fostul selecționer și-a făcut testul și așteaptă rezultatele

"Din fericire, nu pot să confirm vestea că ar avea coronavirus. S-a simțit prost acum vreo 2-3 zile. Are gust, are miros, nu sunt semne clare. S-a simțit rău, a avut și febră. A făcut testul, i-a luat sânge. Întâmplarea face că de atunci se simte mult mai bine. El și sora sunt în izolare. 

Reclamă

Acum ei stau separat față de noi. Ideea e că, în primă fază, nu s-a gândit la asta. S-a gândit că poate a răcit, că are temperatură", a spus Edi Iordănescu la Digi Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
Vezi toate știrile
Citește și