Închide meniul

"Nu poate să facă diferența între țeava de pistol și cea de cornete!" Anghel Iordănescu, făcut praf de Sorin Răducanu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 august 2020, 9:15

"Nu poate să facă diferența între țeava de pistol și cea de cornete!" Anghel Iordănescu, făcut praf de Sorin Răducanu

Anghel Iordănescu, analiză dură după ce FCSB a primit 10 goluri de la Silkeborg

Profimedia

"Generalul" este criticat pentru cuvintele adresate după cel mai mare succes din istoria fotbalului românesc. Este vorba de câștigarea Cupei Campionilor Europeni, cu Steaua, în urmă cu 34 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"A zis cineva despre el că nu poate face diferența între țeava de pistol și cea de cornete…e General – locotenent. Eu nu mai am grad, m-au considerat trădător de țară și mi l-au luat în 1986.

O amintire cu el? S-a dus și s-a făcut de râs la UNPR, am fost și eu în sală, mă invitase cineva. Se uita lung la mine, așa…De la UNPR a trecut la alții. Să-și aducă aminte domnul Iordănescu, tovarășul, cui i-a spus pe treptele avionului, când au venit de la Sevilla, că-i dedică trofeul Cupei Campionilor Europeni? A zis: partidului și conducătorului (n.red. – Nicolae Ceaușescu). Asta să-și aducă aminte!", a declarat Sorin Răducanu pentru Prosport.

Edi Iordănescu, detalii despre starea de sănătate a lui Anghel Iordănescu

Anghel Iordănescu este suspect că s-ar fi infectat cu Covid-19. Fostul selecționer și-a făcut testul și așteaptă rezultatele

"Din fericire, nu pot să confirm vestea că ar avea coronavirus. S-a simțit prost acum vreo 2-3 zile. Are gust, are miros, nu sunt semne clare. S-a simțit rău, a avut și febră. A făcut testul, i-a luat sânge. Întâmplarea face că de atunci se simte mult mai bine. El și sora sunt în izolare. 

Reclamă

Acum ei stau separat față de noi. Ideea e că, în primă fază, nu s-a gândit la asta. S-a gândit că poate a răcit, că are temperatură", a spus Edi Iordănescu la Digi Sport.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final Vezi toate știrile
Citește și