Închide meniul

Giovanni Becali, dezvăluiri din perioada petrecută după gratii. Cine nu intra în celula lui. "Comandantul şi gardianul ştiau cine sunt!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 august 2020, 18:41

Reclamă
Giovanni Becali, dezvăluiri din perioada petrecută după gratii. Cine nu intra în celula lui. "Comandantul şi gardianul ştiau cine sunt!"

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Ioan Becali a primit un ceas de la Rinat Ahmetov

Giovanni a ispăşit mai puţin de jumătate din pedeapsă. A fost contabil la spălătorie şi a scris trei cărţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giovanni Becali, amintiri din perioada petrecută în închisoare

"Am făcut doi ani și șapte luni de pușcărie și n-am scos o vorbă. Nici c-am fost vinovat, nici că nu. Am închis gura, asta e justiția. Am respectat și cu asta, basta! Multă lume, chiar și politicieni, îmi spune: 'Ați făcut pușcărie ca niște blegi. Ca niște proști!'. Păi, ca un prost a făcut și Adrian Năstase! Poate că a furat milioane de care nu știm, dar să faci pușcărie pentru termopane?! Primul-ministru și poate cel mai cultivat om… Cum să faci pușcărie pentru așa ceva?!

La mine în cameră trebuia să fie curat! La mine în cameră nu se fuma! Borcea nu fuma trabucuri nici în curte. Că-mi dăuna… La mine în cameră nu intrau pedofili, violatori! Maximum traficanți de droguri, nu consumatori. Când m-am dus acolo știau și comandatul, și gardianul cine sunt. 'Băi, e Giovanni Becali, despre ce vorbim?!'. Lumea a înțeles… 'Stați, bă, că e ăsta aici!'. M-au respectat. Era o ierarhie, logic! Cu violatorii, cu pedofilii ești în pericol. Până și homosexualii era greu să se apropie de camerele noastre. Erau niște principii de oameni cu onoare", a declarat Ioan Becali pentru GSP.

Giovanni Becali a stat în aceeaşi celulă cu Victor Becali şi cu fostul patron al lui Dinamo, Cristi Borcea.
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și