Închide meniul

Cornel Dinu nu se teme de coronavirus. "Câinele meu a avut Covid-19 până acum două zile. A venit medicul şi l-a vindecat"

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 august 2020, 14:34

Reclamă
Cornel Dinu nu se teme de coronavirus. "Câinele meu a avut Covid-19 până acum două zile. A venit medicul şi l-a vindecat"

SportPictures / Cosmin Iftode via Hepta

Câinele lui Cornel Dinu a fost infectat cu coronavirus

Acesta a ţinut să asigure că nu s-a speriat că s-ar putea îmbolnăvi. Un medic a reuşit să îi ajute câinele să se vindece.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câinele lui Cornel Dinu a avut Covid-19

Acesta este un fel de al treilea Război Mondial cu carcaletele, cum îi spun eu acestui virus. Există acest pericol de contaminare, dar cine e bolnav stă pe margine, iar restul joacă. Uitați-vă ce s-a întâmplat în țările serioase. Olandezii, belgienii și cu francezii au zis stop campionatelor, probabil erau depășiți. Spania, Italia, Germania, Anglia s-au descurcat. S-a întrerupt vreun meci acolo fiindcă tușea magazinerul? 

Eu l-am avut pe Merlin (nr. câinele lui Cornel Dinu), a avut COVID până acum două zile. A venit medicul, l-a vindecat, iar acum e bine. Să avem o măsură a lucrurilor”, a spus Cornel Dinu la Pro X. 

La Dinamo a fost focar de infecţie cu coronavirus. 21 de persoane din cadrul clubului au fost testate pozitiv. Cristi Pulhac a avut o reacţie surprinzătoare la finalul lunii trecute.

"Aici zici că au dormit toţi într-o cameră. La cinci ore, când citesc ziarele, încă trei, încă şapte. Şi câinii de la Săftica aveau Covid. Trebuiau să stea în cantonament, campionatul se termina foarte bine şi foarte ok, nu mai existau situaţii de acest gen", a declarat Cristi Pulhac.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. „Roş-albaştrii”, la prima înfrângere din play-off. Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! Vezi toate știrile
Citește și