Închide meniul

Dan Petrescu a "lovit" şi din izolare. L-a schimbat pe puştiul Joca după doar câteva minute

Antena Sport Publicat: 31 iulie 2020, 18:45

Reclamă
Dan Petrescu a "lovit" şi din izolare. L-a schimbat pe puştiul Joca după doar câteva minute

Captură Digisport

Joca a fost schimbat cu Chipciu

În lipsa lui Dan Petrescu, Valeriu Bordeanu este "principalul" care o conduce pe CFR Cluj spre al treilea titlu consecutiv. E greu de crezut, însă, că Petrescu nu se implică la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un episod "marca" Dan Petrescu s-a petrecut în startul derby-ului FCSB – CFR Cluj. În minutul 8, puştiul Dodi Joca a fost înlocuit cu Alexandru Chipciu. Tot în acest sezon, Dan Petrescu a fost protagonistul unui episod şocant. 

Alin Fica (18 ani) a debutat pentru CFR Cluj în meciul cu Gaz Metan Mediaș și a fost schimbat după primele 30 de secunde. Decizia lui Dan Petrescu a şocat la acel moment lumea fotbalului din România. 

Acest lucru se întâmplă datorită regulii U21. Nu de altceva. El este un băiat foarte talentat, avem mare încredere în el, dar în mod normal ar trebui să aibă niște meciuri în picioare înainte de a debuta la acest nivel. Din păcate pentru el, va juca foarte puțin”, se scuza Petrescu la acel moment dat. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă de la 11:05, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia Vezi toate știrile
Citește și