Închide meniul

NEWS ALERT! Scandal după UTA – Rapid! Ultraşii arădeni i-ar fi lovit pe jucătorii giuleşteni

Antena Sport Publicat: 26 iulie 2020, 17:31

Reclamă
NEWS ALERT! Scandal după UTA – Rapid! Ultraşii arădeni i-ar fi lovit pe jucătorii giuleşteni

Captură Digisport

Fani UTA

Sursele Antenasport susţin că fanii arădeni i-ar fi lovit pe jucătorii celor de la Rapid, la finalul partidei. Incidentele ar fi avut loc în parcarea stadionului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suporterii de la UTA au lovit jucătorii noștri. Nu e deloc ok”, a spus Lucian Ionescu, ofiţerul de presă al Rapidului, pentru digisport.ro.

Suporterii au avut un schimb de replici mai dur şi cu Dan Alexa, antrenorul Rapidului fiind cu greu calmat. 

Ultraşii de la UTA au readus torţele pe stadioanele din România

Fanii celor de la UTA au făcut spectacol la derby-ul cu Rapid. Interzişi pe stadion din cauza pandemiei, ultraşii au făcut spectacol lângă arenă. 

Aceştia au aprins torţe şi au cântat non-stop în meciul care o poate readuce pe "Bătrâna Doamnă" în Liga 1. Dacă va câştiga, UTA va reveni în Liga 1.

Reclamă

UTA – Rapid 1-2. Victorie uriaşă pentru giuleşteni

UTA Arad – Rapid a fost derby-ul etapei a 4-a din play-off-ul Ligii 2. Rapid a câştigat partida după ce a revenit fantastic de la 0-1. Facundo Mallo a marcat două goluri, iar trupa lui Alexa speră la promovare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și