Închide meniul

Ce ia Gigi Becali în fiecare zi pentru a nu contracta COVID-19. ”Am cei mai buni specialiști din țară, ei mi-au zis așa”

Florian Ceafalău Publicat: 18 iulie 2020, 13:54

Reclamă
Ce ia Gigi Becali în fiecare zi pentru a nu contracta COVID-19. ”Am cei mai buni specialiști din țară, ei mi-au zis așa”

Hepta

Gigi Becali

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat, într-o conferință de presă desfășurată recent, că ia anumite măsuri pentru a nu se infecta cu COVID-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali are o clinică de oncologie, acolo unde are mai mulți experți pe care i-a consultat atunci când a pornit această pandemie.

"Cei de la Minister recunosc că am cea mai bună clinică de oncologie din România. Specialiștii mei mi-au spus așa, ”domnul Becali, dacă pun mască, scade oxigenul, scade imunitatea”. Deci nu îmi pun mască, ca să nu îmi scadă imunitatea", a spus Becali.

Acesta a dezvăluit și ce rețetă i-au dat medicii pentru a nu contracta COVID-19: ”vitamina C, vitamina D, zinc. Asta înseamnă COVID. Fă-le pe astea și ai terminat cu COVID, așa îmi spun doctorii mei.”

Patronul FCSB-ului a spus că face ce zic medicii lui, nu ce spun alți experți, că nu poartă mască dar că nu îndeamnă pe nimeni să facă la fel. ”Ah, aș purta mască daca aș avea eu virusul, să îi protejez pe alții!”

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și