Închide meniul

Ce ia Gigi Becali în fiecare zi pentru a nu contracta COVID-19. ”Am cei mai buni specialiști din țară, ei mi-au zis așa”

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 18 iulie 2020, 13:54

Ce ia Gigi Becali în fiecare zi pentru a nu contracta COVID-19. ”Am cei mai buni specialiști din țară, ei mi-au zis așa”

Hepta

Gigi Becali

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat, într-o conferință de presă desfășurată recent, că ia anumite măsuri pentru a nu se infecta cu COVID-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali are o clinică de oncologie, acolo unde are mai mulți experți pe care i-a consultat atunci când a pornit această pandemie.

"Cei de la Minister recunosc că am cea mai bună clinică de oncologie din România. Specialiștii mei mi-au spus așa, ”domnul Becali, dacă pun mască, scade oxigenul, scade imunitatea”. Deci nu îmi pun mască, ca să nu îmi scadă imunitatea", a spus Becali.

Acesta a dezvăluit și ce rețetă i-au dat medicii pentru a nu contracta COVID-19: ”vitamina C, vitamina D, zinc. Asta înseamnă COVID. Fă-le pe astea și ai terminat cu COVID, așa îmi spun doctorii mei.”

Patronul FCSB-ului a spus că face ce zic medicii lui, nu ce spun alți experți, că nu poartă mască dar că nu îndeamnă pe nimeni să facă la fel. ”Ah, aș purta mască daca aș avea eu virusul, să îi protejez pe alții!”

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și