Închide meniul

Gigi Becali a răspuns la acuzele fanilor dinamovişti. "Să jucaţi voi finala Cupei! Vă las miercuri să intraţi pe teren"

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 iulie 2020, 8:49

Reclamă
Gigi Becali a răspuns la acuzele fanilor dinamovişti. "Să jucaţi voi finala Cupei! Vă las miercuri să intraţi pe teren"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali, prima reacţie după ce a fost atacat de fanii dinamovişti

Becali a făcut referire la problemele de lot cu care se confruntă Gigi Mulţescu. Şapte jucători de bază ai lui Dinamo au fost testaţi pozitiv cu coronavirus şi sunt sub îndrumarea medicilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, reacţie dură la adresa suporterilor lui Dinamo

Finanţatorul vicecampioanei României a citit comunicatul transmis de Peluza Cătălin Hîldan şi a avut o reacţie vehementă.

"Bine, băieţilor, hai să jucaţi voi finala. Să joace ei finala miercuri, îi lăsăm pe ei. Ei tot timpul au încercat aşa. Pe vremuri numai butoane, butoane şi butoane. Acum sunt într-o situaţie… îmi este de copiii ăia de 17-18 ani, care au probleme.

Comisia, când a judecat, nu a mers pe fond. Dacă mergea pe fond îi dădeam în cap cu articolul 2 din Regulamentul Disciplinar. Dinamo trebuia să facă memoriu ori înainte de meci, ori după meci, la cel mult 24 de ore. Dinamo nu a făcut şi a căzut din drepturi", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Dinamo nu a acceptat decizia Comisiei de Disciplină şi Etică, care a respins sesizarea formulată de FRF. Ionel Dănciulescu a atacat dur Federaţia Română de Fotbal şi consideră că cei de acolo au principala vină. Şi-ar dori ca echipa pe care o reprezintă să îşi caute dreptatea la TAS.

Reclamă

"Dacă aş decide eu, aş merge mai departe la TAS. Principala vină este a Federaţiei. Dacă nu erau sesizaţi de ofiţerul nostru de presă, totul se acoperea", a dezvăluit Ionel Dănciulescu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța Vezi toate știrile
Citește și