Închide meniul

Gigi Becali a răspuns la acuzele fanilor dinamovişti. "Să jucaţi voi finala Cupei! Vă las miercuri să intraţi pe teren"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 iulie 2020, 8:49

Gigi Becali a răspuns la acuzele fanilor dinamovişti. "Să jucaţi voi finala Cupei! Vă las miercuri să intraţi pe teren"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali, prima reacţie după ce a fost atacat de fanii dinamovişti

Becali a făcut referire la problemele de lot cu care se confruntă Gigi Mulţescu. Şapte jucători de bază ai lui Dinamo au fost testaţi pozitiv cu coronavirus şi sunt sub îndrumarea medicilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, reacţie dură la adresa suporterilor lui Dinamo

Finanţatorul vicecampioanei României a citit comunicatul transmis de Peluza Cătălin Hîldan şi a avut o reacţie vehementă.

"Bine, băieţilor, hai să jucaţi voi finala. Să joace ei finala miercuri, îi lăsăm pe ei. Ei tot timpul au încercat aşa. Pe vremuri numai butoane, butoane şi butoane. Acum sunt într-o situaţie… îmi este de copiii ăia de 17-18 ani, care au probleme.

Comisia, când a judecat, nu a mers pe fond. Dacă mergea pe fond îi dădeam în cap cu articolul 2 din Regulamentul Disciplinar. Dinamo trebuia să facă memoriu ori înainte de meci, ori după meci, la cel mult 24 de ore. Dinamo nu a făcut şi a căzut din drepturi", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Dinamo nu a acceptat decizia Comisiei de Disciplină şi Etică, care a respins sesizarea formulată de FRF. Ionel Dănciulescu a atacat dur Federaţia Română de Fotbal şi consideră că cei de acolo au principala vină. Şi-ar dori ca echipa pe care o reprezintă să îşi caute dreptatea la TAS.

Reclamă

"Dacă aş decide eu, aş merge mai departe la TAS. Principala vină este a Federaţiei. Dacă nu erau sesizaţi de ofiţerul nostru de presă, totul se acoperea", a dezvăluit Ionel Dănciulescu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și