Închide meniul

Florin Prunea continuă tirul de acuzaţii. "Ar vinde şi câinii de la Săftica! Dinamo scârţie din toate încheieturile"

Antena Sport Publicat: 11 iulie 2020, 13:22

Reclamă
Florin Prunea continuă tirul de acuzaţii. "Ar vinde şi câinii de la Săftica! Dinamo scârţie din toate încheieturile"

MMA / Vlad Stan via Hepta

Florin Prunea prevede un scenariu negru la Dinamo

Prunea a ieşit din nou la atac, într-un interviu acordat lui Robert Niţă. Acesta se aşteaptă la ce este mai rău şi ia tot mai mult în calcul scenariul în care alb-roşiii nu vor evita colapsul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea: "Dinamo e un club care se dărâmă"

"Sunt 2-3 şobolani pe acolo, pe la Rin, care stau şi nu ies în faţă. E un club care scârţâie din toate încheieturile. De fapt, nici nu cred că mai scârţâie, cred că au început să cadă căpriorii. E un club care se dărâmă!

Este disperarea asta de a vinde orice… ar vinde şi câinii de la Săftica dacă ar putea. Dacă Dinamo, Doamne fereşte, va retrograda, eu zic că se va desfiinţa. Suporterii sunt incredibili, s-au mobilizat, dar ei nu pot duce această chestie la nesfârşit", a declarat Florin Prunea.

Dinamo a pierdut 5 dintre cele 6 meciuri din play-out-ul Ligii 1. Este pe loc retrogradabil, dar are două restanţe de disputat. Câinii pot ajunge pe mâna suporterilor din PCH. Aceştia au anunţat că s-au înţeles cu Ionuţ Negoiţă pentru preluarea pachetului majoritar de acţiuni.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă azi, LIVE în AntenaPLAY 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru Vezi toate știrile
Citește și