Închide meniul

Adrian Popa, criticat după ce l-a făcut praf pe Vintilă: ”Eu n-aș fi ieșit în fața presei să spun ce s-a întâmplat”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 4 iulie 2020, 14:53

Adrian Popa, criticat după ce l-a făcut praf pe Vintilă: ”Eu n-aș fi ieșit în fața presei să spun ce s-a întâmplat”

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Adi Popa, criticat

”Eu n-aș fi procedat cum a făcut-o Adi Popa. N-aș fi ieșit în fața presei să vorbesc ce s-a întâmplat. Dacă fiecare fotbalist ar ieși după ce și-ar termina contractul cu clubul… În viața fiecărui club sunt probleme. Mai ales că Adi Popa a petrecut o bună perioadă la acest club. A avut performanțe cu această echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Paraschiv: ”N-am ieșit niciodată să vorbesc în presă și să spune ce nu mi-a plăcut”

Chiar dacă s-au schimbat lucrurile acum în a doua perioadă în care a fost la Steaua n-ar fi trebuit să iasă și să declare despre persoanele cu care a lucrat și a făcut performanță. Probabil au fost și în perioada noastră lucruri care nu ne-au convenit. 

Eu am venit în Ghencea la 12 ani și țin la această echipă. Am crescut în spiritul Stelei, dar n-am ieșit niciodată să vorbesc în presă și să spune ce nu mi-a plăcut. Până la urmă, oamenii de acolo decid ce fac.” a declarat Sorin Paraschiv la Digi Sport.

"Nu am avut discuţii, una sau două într-un an maxim am avut cu domnul Vintilă şi atât. Nu am avut discuţii, ştiam ce se întâmplă acolo şi ştiu toţi jucătorii asta, nu e niciun secret", a spus Adi Popa în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și