Închide meniul

Sepsi se revoltă după amânarea meciului cu Dinamo. "Ni se pune pumnul în gură!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 iunie 2020, 15:39

Reclamă
Sepsi se revoltă după amânarea meciului cu Dinamo. "Ni se pune pumnul în gură!"

Leo Grozavu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Antrenorul lui Sepsi consideră echipa lui va avea numai de pierdut. La trei zile după meciul din campionat, gruparea din Covasna are meci în semifinalele Cupei României, cu Poli Iaşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi îşi dorea să joace sâmbătă cu Dinamo

"Este clar că în România totul se face în funcţie de interese, în funcţie de cine e mai puternic. Ai mei trebuie să închidă gura, să asculte şi să respecte, nu au ce face. Ni se pune pumnul în gură, nu se ţine cont de celelalte cluburi de fobal. Că nu există doar unii, trebuie să fie toată lumea supusă unei legi. Din pacate, în România, în funcţie de interese, unii respectă şi unii nu.

Se ţine cont doar de Dinamo, nu se ţine cont de Sfântu Gheorghe. Nu mi se pare normală situaţia, se aglomerează programul. Toată lumea are de pătimit. Unii au de suferit, alţii au de profitat", a declarat Leo Grozavu pentru Telekom Sport

Sepsi încă nu a câştigat în play-out-ul Ligii 1. Are cu trei puncte mai mult decât Dinamo, dar şi un meci în plus.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și