Închide meniul

Laurențiu Reghecampf a refuzat oferte din Germania. Ce echipe l-au dorit. ”Trebuie să ai culoarul pozitiv”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2020, 14:49

Laurențiu Reghecampf a refuzat oferte din Germania. Ce echipe l-au dorit. ”Trebuie să ai culoarul pozitiv”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Laurențiu Reghecampf a refuzat oferte din Germania. Ce echipe l-au dorit. ”Trebuie să ai culoarul pozitiv”

Fostul tehnician de la FCSB a evoluat de-a lungul carierei în Germania, țară în care a jucat pentru Cottbus, Alemannia Aachen și Kaiserslautern. El spune că a fost în negocieri cu Stuttgart și Hamburg, două formații aflate în prezent în Zweite Bundesliga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf: ”M-aș duce în Germania!”

”Lumea mă întreabă de ce nu merg în Germania. M-aș duce în Germania. Dacă ar fi o echipă de tradiție aș merge, nu m-aș gândi nici la bani. Au fost discuții cu Stuttgart, cu Hamburg. Trebuie să ai culoarul pozitiv”, a declarat Reghecampf, pentru ProSport.

Totodată, Reghecampf ar putea reveni la o echipă din România, însă condiția e să găsească o formație cu un proiect serios și să semneze un contract pe mai multe sezoane.

”Nu numai banii, fotbalul s-a schimbat total, e foarte greu să antrenezi în țările respective. Poate avem oferte din Europa, dar nu de la echipe de top. Vii în Europa și câștigi un sfert din cât câștigi acolo, dar nu ai acces la echipe care să îți permită să faci performanță.

Fotbalul românesc nu e văzut bine din cauza rezultatelor. Mai avem antrenori care să câștige trofee în străinătate? Portughezii sunt la modă, spaniolii la fel, nu mai vorbim de nemți, englezi”, a mai spus Reghecampf, pentru sursa menționată.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și