Închide meniul

Laurențiu Reghecampf a refuzat oferte din Germania. Ce echipe l-au dorit. ”Trebuie să ai culoarul pozitiv”

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2020, 14:49

Reclamă
Laurențiu Reghecampf a refuzat oferte din Germania. Ce echipe l-au dorit. ”Trebuie să ai culoarul pozitiv”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Laurențiu Reghecampf a refuzat oferte din Germania. Ce echipe l-au dorit. ”Trebuie să ai culoarul pozitiv”

Fostul tehnician de la FCSB a evoluat de-a lungul carierei în Germania, țară în care a jucat pentru Cottbus, Alemannia Aachen și Kaiserslautern. El spune că a fost în negocieri cu Stuttgart și Hamburg, două formații aflate în prezent în Zweite Bundesliga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf: ”M-aș duce în Germania!”

”Lumea mă întreabă de ce nu merg în Germania. M-aș duce în Germania. Dacă ar fi o echipă de tradiție aș merge, nu m-aș gândi nici la bani. Au fost discuții cu Stuttgart, cu Hamburg. Trebuie să ai culoarul pozitiv”, a declarat Reghecampf, pentru ProSport.

Totodată, Reghecampf ar putea reveni la o echipă din România, însă condiția e să găsească o formație cu un proiect serios și să semneze un contract pe mai multe sezoane.

”Nu numai banii, fotbalul s-a schimbat total, e foarte greu să antrenezi în țările respective. Poate avem oferte din Europa, dar nu de la echipe de top. Vii în Europa și câștigi un sfert din cât câștigi acolo, dar nu ai acces la echipe care să îți permită să faci performanță.

Fotbalul românesc nu e văzut bine din cauza rezultatelor. Mai avem antrenori care să câștige trofee în străinătate? Portughezii sunt la modă, spaniolii la fel, nu mai vorbim de nemți, englezi”, a mai spus Reghecampf, pentru sursa menționată.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:31

„Nu-l scoate nici Mbappe din echipă!” Marea dilemă a lui Gigi Becali, după transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB

11:24

„A mizat pe rugăciunea mea!” Gigi Becali, mesaj pentru Edi Iordănescu după calificarea României. Anunț despre Florinel Coman

11:09

Gigi Becali primește o sumă uriașă după calificarea României în optimi la EURO 2024! Câți bani încasează echipele din Liga 1

10:58

„Olanda nu e favorită!” Mihai Stoichiţă, euforic după ce România s-a calificat în optimi la EURO: „Mămăligarii au câştigat grupa”

10:45

VIDEOImagini pentru istorie cu bucuria jucătorilor României după calificarea în optimi la EURO 2024! Sărbătoare de pomină

10:40

Radu Drăguşin, inclus în echipa ideală a fazei grupelor EURO 2024! Performanţă remarcabilă a fundaşului român

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și