Închide meniul

Gigi Becali i-a făcut echipa lui Bogdan Vintilă pentru derby-ul cu CFR Cluj. S-a mai "rupt" un titular de la FCSB

Antena Sport Publicat: 12 iunie 2020, 11:47

Reclamă
Gigi Becali i-a făcut echipa lui Bogdan Vintilă pentru derby-ul cu CFR Cluj. S-a mai "rupt" un titular de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Bogdan Vintilă caută soluţii în defensivă

După ce Iulian Cristea şi Valentin Creţu s-au accidentat la antrenament, aceeaşi soartă a avut-o şi un alt fundaş al vicecampioanei. Iulian Panţîru s-a "rupt" cu două zile înaintea confruntării care are o miză uriaşă în lupta pentru titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Panţîru ratează meciul cu CFR Cluj

La ultima şedinţă de pregătire, Panţîru a resimţit dureri. Fundaşul stânga nu va mai putea juca în Gruia şi îi dă mari bătăi de cap lui Bogdan Vintilă. Gigi Becali a şi anunţat formula în care se va apăra FCSB la reluarea Ligii 1. Creţu revine mai repede decât s-a crezut iniţial.

"Este un meci uriaş cu CFR Cluj. Ovidiu Popescu va juca în stânga, iar în dreapta va intra Creţu. CFR Cluj nu poate să aibă niciodată un avantaj în faţa noastră. Valoric suntem mai buni decât ei. Ei au de partea lor experienţa şi pregătirea, noi valoarea", a declarat Gigi Becali la PRO X.

Patronul lui FCSB a dezvăluit şi cine va fi titularizat în ofensivă.

"Vor fi pe teren Man, Tănase şi Coman. Atfel nu ai cum să joci! Din ce îmi spun oamenii, Tănase este în formă, a pus şi foţă. Este cel mai bun, la toate testele a ieşit primul", a mai spus Becali.

Reclamă

Gigi le-a transmis şi un mesaj fotbaliştilor pe care vrea zeci de milioane de euro. În cazul în care nu vor da randament, riscă să joace o singură repriză.

"Poate fac 4 schimbări la pauză. O să vedem!", a reacţionat patronul lui FCSB când a fost întrebat dacă ar putea juca şi Adrian Petre.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și