Închide meniul

EXCLUSIV | Ilie Poenaru, revoltat după suspendarea lui Paul Pîrvulescu. "A omorât pe cineva? La Clinceni cu ce să ne dopăm, cu apă plată?"

Antena Sport Publicat: 9 iunie 2020, 13:29

Reclamă
EXCLUSIV | Ilie Poenaru, revoltat după suspendarea lui Paul Pîrvulescu. "A omorât pe cineva? La Clinceni cu ce să ne dopăm, cu apă plată?"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ilie Poenaru face scut în jurul lui Paul Pîrvulescu

Antrenorul Academicii Clinceni nu înţelege de ce mijlocaşul de 31 de ani nu poate să se mai antreneze alături de echipă până va ajunge în faţa comisiei de anchetă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Poenaru a sărit în apărarea lui Paul Pîrvulescu

"Nu ştiu cu ce să te dopezi! Noi, la Clinceni, cu ce să ne dopăm? Cu apă plată, cu aspirine şi vitamina C? Că de altceva nu avem parte! Noi, mă refer la fotbalul românesc, ne prăbuşim din punct de vedere financiar şi mai avem timp de dopaje?

De ce a fost suspendat? În momentul de faţă i se ia dreptul la muncă. Vorbim de nişte lucruri care s-au întâmplat cu mulţi ani în urmă. De ce nu îl lasă să se antreneze până la proba contrarie? Nu are voie să fie în cadrul echipei, dar ce a făcut, a omorât pe cineva? Normal că l-am certat pentru discuţiile alea, nu trebuia să facă aşa ceva. Poţi să-ţi închei cariera dintr-o glumă, dintr-o prostie. El mi-a spus că a fost mai mult ca o glumă.

Eu aveam nevoie de el, de experienţa lui. Nu putem să îl acuzăm de nimic, a spus nişte cuvinte, nu e nimic demonstrat. Cum să demonstrezi aceste lucruri după atât de mult timp? Am înţeles că nu este vorba despre FCSB. A mai fost prin Polonia, a mai fost prin Austria. Eu ce vină am? Este un jucător important pentru noi. Dacă mâine se va demonstra, va suporta consecinţele. Şi noi vom recurge la nişte sancţiuni", a declarat Ilie Poenaru pentru AntenaSport.

Paul Pîrvulescu a susţinut că a făcut terapie cu injecţii în venă, procedură interzisă. ANAD s-a autosesizat şi l-a suspendat provizoriu începând cu 3 iunie.

Reclamă

Fotbalistul Clinceniului a mai jucat, de-a lungul carierei, la Gaz Metan, FCSB, Viitorul, Voluntari, ASA Tg. Mureş, St. Polten, Wisla Plock şi Poli Iaşi.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 Vezi toate știrile
Citește și