Închide meniul

EXCLUSIV | Ilie Poenaru, revoltat după suspendarea lui Paul Pîrvulescu. "A omorât pe cineva? La Clinceni cu ce să ne dopăm, cu apă plată?"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 iunie 2020, 13:29

EXCLUSIV | Ilie Poenaru, revoltat după suspendarea lui Paul Pîrvulescu. "A omorât pe cineva? La Clinceni cu ce să ne dopăm, cu apă plată?"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ilie Poenaru face scut în jurul lui Paul Pîrvulescu

Antrenorul Academicii Clinceni nu înţelege de ce mijlocaşul de 31 de ani nu poate să se mai antreneze alături de echipă până va ajunge în faţa comisiei de anchetă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Poenaru a sărit în apărarea lui Paul Pîrvulescu

"Nu ştiu cu ce să te dopezi! Noi, la Clinceni, cu ce să ne dopăm? Cu apă plată, cu aspirine şi vitamina C? Că de altceva nu avem parte! Noi, mă refer la fotbalul românesc, ne prăbuşim din punct de vedere financiar şi mai avem timp de dopaje?

De ce a fost suspendat? În momentul de faţă i se ia dreptul la muncă. Vorbim de nişte lucruri care s-au întâmplat cu mulţi ani în urmă. De ce nu îl lasă să se antreneze până la proba contrarie? Nu are voie să fie în cadrul echipei, dar ce a făcut, a omorât pe cineva? Normal că l-am certat pentru discuţiile alea, nu trebuia să facă aşa ceva. Poţi să-ţi închei cariera dintr-o glumă, dintr-o prostie. El mi-a spus că a fost mai mult ca o glumă.

Eu aveam nevoie de el, de experienţa lui. Nu putem să îl acuzăm de nimic, a spus nişte cuvinte, nu e nimic demonstrat. Cum să demonstrezi aceste lucruri după atât de mult timp? Am înţeles că nu este vorba despre FCSB. A mai fost prin Polonia, a mai fost prin Austria. Eu ce vină am? Este un jucător important pentru noi. Dacă mâine se va demonstra, va suporta consecinţele. Şi noi vom recurge la nişte sancţiuni", a declarat Ilie Poenaru pentru AntenaSport.

Paul Pîrvulescu a susţinut că a făcut terapie cu injecţii în venă, procedură interzisă. ANAD s-a autosesizat şi l-a suspendat provizoriu începând cu 3 iunie.

Reclamă

Fotbalistul Clinceniului a mai jucat, de-a lungul carierei, la Gaz Metan, FCSB, Viitorul, Voluntari, ASA Tg. Mureş, St. Polten, Wisla Plock şi Poli Iaşi.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și