Închide meniul

George Puşcaş îl face pe Gigi Becali să viseze: "Nu știi ce-ți rezervă viitorul!" De ce a refuzat prima ofertă de la FCSB

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 mai 2020, 7:44

George Puşcaş îl face pe Gigi Becali să viseze: "Nu știi ce-ți rezervă viitorul!" De ce a refuzat prima ofertă de la FCSB

Zuma Press / AFP7 via Hepta

George Puşcaş joacă la Reading

Atacantul lui Reading a explicat de ce a refuzat prima ofertă de la FCSB, însă a precizat că este dispus pe viitor să vină chiar şi la echipa lui Gigi Becali. Patronul FCSB l-a pe colegul lui Puşcaş din atacul naţionalei de tineret, Adrian Petre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În România, am jucat la Libery Oradea și FC Bihor, am jucat vreo 10 meciuri, am dat două goluri, era în Liga 2. Am plecat de mic afară și mi-am găsit un echilibru foarte bun aici. Dacă m-a dorit FCSB, și probabil a fost așa, sunt foarte fericit, dar nu a fost momentul atunci, să plec în momentul ăla, să schimb țara în care evoluam.

Nu știi ce-ți rezervă viitorul. Nu zic nimic, niciodată nu știi unde vei ajunge. În țară e mereu frumos, este țara ta. E mereu frumos, orice s-ar întâmpla, este casa ta”, a declarat George Pușcaș pentru Digisport.

George Puşcaş: "Harry Kane este cel mai bun atacant"

Atacantul lui Tottenham, Harry Kane, este idolul lui Puşcaş. Românul se aseamănă la fizic cu internaţionalul englez: amândoi au 1.88 metri.

"Îmi place foarte mult, l-am urmărit în ultimii ani pe Harry Kane. Pentru mine este cel mai bun atacant la momentul actual, mă regăsesc foarte mult în el, ca și joc. Îl admir foarte mult.

Reclamă

Mă uit mereu la tot ce face, urmăresc meciurile lor. Mereu încerc să iau ceva de la cei mai buni", a mai spus Pușcaș. Puşcaş a marcat 9 goluri pentru Reading în acest sezon din Championship. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
Vezi toate știrile
Citește și