Închide meniul

Marius Şumudică vrea să antreneze Craiova şi a dezvăluit un episod fabulos cu fanii olteni: "M-au înconjurat 20 de oameni"

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 mai 2020, 5:25

Reclamă
Marius Şumudică vrea să antreneze Craiova şi a dezvăluit un episod fabulos cu fanii olteni: "M-au înconjurat 20 de oameni"

Abaca Press via Hepta

Marius Şumudică vrea să antreneze Universitatea Craiova

Este vorba de Universitatea Craiova, una dintre rivalele la titlu a celor de la FCSB. Şumudică pune însă şi o condiţie. Nu vrea să se bată cu Rapid în Liga 1, echipa sa de suflet. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Da, vreau să antrenez CS Universitatea Craiova cândva. Dacă Rapidul nu va promova în Liga 1, vreau la Craiova. Dacă Rapidul va fi aici, nu o voi face din respect. În Craiova am fost primit cum nu credeam că e posibil, oamenii se purtau atât de frumos cu mine. E ceva incredibil acolo. Salariul nu întârzie nicio zi”, a a spus Şumudică la Digisport.

Marius Şumudică,episod fabulos cu oltenii

Marius Şumudică a dezvăluit un episod fabulos cu fanii Craiovei. 

M-am dus la nunta lui Găman și m-am dus întâmplător cu soția, aproape de hotel să iau ceva. Vă dau cuvântul de onoare că m-au înconjurat 20 de oameni și mi-au spus să vin la Craiova. Așa de bine m-am simțit, așa de mult m-au simpatizat oamenii de acolo… peste tot eram hulit și făcut în toate felurile. Am văzut cum ard pentru fotbal, cum își doresc”, a a mai spus Şumudică. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și