Închide meniul

Marius Şumudică vrea să antreneze Craiova şi a dezvăluit un episod fabulos cu fanii olteni: "M-au înconjurat 20 de oameni"

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 mai 2020, 5:25

Marius Şumudică vrea să antreneze Craiova şi a dezvăluit un episod fabulos cu fanii olteni: "M-au înconjurat 20 de oameni"

Abaca Press via Hepta

Marius Şumudică vrea să antreneze Universitatea Craiova

Este vorba de Universitatea Craiova, una dintre rivalele la titlu a celor de la FCSB. Şumudică pune însă şi o condiţie. Nu vrea să se bată cu Rapid în Liga 1, echipa sa de suflet. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Da, vreau să antrenez CS Universitatea Craiova cândva. Dacă Rapidul nu va promova în Liga 1, vreau la Craiova. Dacă Rapidul va fi aici, nu o voi face din respect. În Craiova am fost primit cum nu credeam că e posibil, oamenii se purtau atât de frumos cu mine. E ceva incredibil acolo. Salariul nu întârzie nicio zi”, a a spus Şumudică la Digisport.

Marius Şumudică,episod fabulos cu oltenii

Marius Şumudică a dezvăluit un episod fabulos cu fanii Craiovei. 

M-am dus la nunta lui Găman și m-am dus întâmplător cu soția, aproape de hotel să iau ceva. Vă dau cuvântul de onoare că m-au înconjurat 20 de oameni și mi-au spus să vin la Craiova. Așa de bine m-am simțit, așa de mult m-au simpatizat oamenii de acolo… peste tot eram hulit și făcut în toate felurile. Am văzut cum ard pentru fotbal, cum își doresc”, a a mai spus Şumudică. 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și