Închide meniul

Imagini de colecție. Ce "fani" a avut FC Koln, în tribună, la meciul cu Mainz!

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 mai 2020, 15:57

Reclamă
Imagini de colecție. Ce "fani" a avut FC Koln, în tribună, la meciul cu Mainz!

Profimediaimages

Fanii lui FC Koln au pregătit o surpriză pentru jucători

Chiar dacă partida s-a disputat fără spectatori, din cauza riscului infectării cu coronavirus, un sector al tribunei a avut parte de o asistență inedită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii lui Koln, inventivi pe durata pandemiei

Suporterii au făcut o coregrafie specială, din zeci de tricouri care au fost puse pe scaune. Și-au făcut apariția și jucării de pluș sau pitici de grădină.

Jucătorii nu i-au putut recompensa pe fani cu o victorie. FC Koln a condus cu 2-0, după golurile marcate de Uth (6) și Kainz (53), dar Mainz a restabilit egalitatea prin Awoniyi (61) și Malong (72). Pentru trupa lui Beierlorzer punct obținut este foarte important în lupta pentru evitarea retrogradării din Bundesliga.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
Vezi toate știrile
Citește și