Închide meniul

Lăcătuș, aproape de un transfer imediat după finala magică de la Sevilla: ”Eram la masă, nea Puiu era lângă mine”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 mai 2020, 5:54

Reclamă
Lăcătuș, aproape de un transfer imediat după finala magică de la Sevilla: ”Eram la masă, nea Puiu era lângă mine”

Marius Lăcătuş a făcut senzaţie alături de soţia sa pe ringul de dans

Marius Lăcătuş, în cadrul unei conferinţe de presă / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

"Nu am mai spus asta, dar după meci, imediat, la masa cu familiile, a venit preşedintele lui FC Nantes şi mi-a spus că este la Sevilla cu un avion privat. Să-mi iau soţia, pe Mariana, şi să plecam în Franţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nea Puiu era lângă mine şi mi-a spus că se va face că nu a auzit nimic, dar mi-a si zis că nu ar da bine ca vreunul dintre noi sa rămână prin străinatate", a dezvăluit Lăcătuş la Radio Sport 1.

Amintirile "Fiarei" Marius Lăcătuș din seara de vis de la Sevilla

Pe 7 mai s-au împlinit 34 de ani de la seara de vis de la Sevilla, în care Steaua devenea campioana Europei, după ce o învingea pe Barcelona la penalty-uri. Marius Lăcătuș a fost unul dintre marcatorii din acel meci.

"Fiara" și-a amintit momentul în care a executat penalty-ul. Presiunea era imensă, după ce Boloni și Majearu nu reușiseră să îl învingă pe portarul Barcelonei.

"Am văzut ca ei au ratat și sigur că atunci mi-am pus în gând să trag cât de tare pot, să trag undeva, să prind poarta sus, la înălțime, pentru că marea majoritate a portarilor își aleg un colț și acolo pleacă, de multe ori, chiar înainte ca executantul să ajungă să lovească mingea", a povestit Lăcătuș, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și