Închide meniul

LPF face un anunț fără precedent: "Mult timp de acum înainte vom discuta de un fotbal fără spectatori"

Antena Sport Publicat: 18 aprilie 2020, 5:13

Reclamă
LPF face un anunț fără precedent: "Mult timp de acum înainte vom discuta de un fotbal fără spectatori"

Sport Pictures / Razvan Păsărică via Hepta

Iustin Ștefan este secretarul general al LPF

LPF vrea cu orice preț ca fotbalul din Liga 1 să se reia la începutul lui iunie. Iustin Ștefan îi anunță pe fani că se vor uita la fotbal doar din fața televicorului. 5 iunie este data avansată de LPF pentru a se relua fotbalul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă începem la 5 iunie pe programul transmis azi către FRF am putea termina la data de 25 iulie. Ar mai fi după aceea finala de Cupa României. De principiu, în cel mai bun caz, probabil vorbim de o săptămână de vacanţă între sezoane. E clar că mult timp de acum înainte vom discuta de un fotbal fără spectatori. Cred că acel număr de 240 de oameni se referă, mai degrabă, la cei care intră în meci, în organizare, în zona de particirae şi în niciun caz la publicul spectator”, a spus Iustin Ștefan la Telekom Sport.

Iustin Ștefan nu concepe ca Liga 1 să fie suspendată

Secretarul general al LPF a mai spus că nu se ia în calcul ca Liga 1 să fie suspedantă. Oficialul a precizat că se va face tot ce este posibil ca toate meciurile să se dispute pentru ca bugetele cluburilor să nu fie afectate.

În ceea ce priveşte competiţia, Liga 1, avem un obiectiv clar, şi anume să disputăm toate meciurile rămase de jucat în acest sezon. Numai în acest fel putem să rămânem în contractul pe care îl avem la momentul acesta, fără să intervină modificări, mai ales în ceea ce priveşte suma pe care urmează să o plătească partenerul nostru media. O diminuare a numărului de meciuri nu este luată în calcul şi nici nu cred că poate fi luată în calcul deoarece pot apărea anumite dispute juridice”, a mai spus Ștefan.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu Vezi toate știrile
Citește și