Închide meniul

LPF face un anunț fără precedent: "Mult timp de acum înainte vom discuta de un fotbal fără spectatori"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 aprilie 2020, 5:13

LPF face un anunț fără precedent: "Mult timp de acum înainte vom discuta de un fotbal fără spectatori"

Sport Pictures / Razvan Păsărică via Hepta

Iustin Ștefan este secretarul general al LPF

LPF vrea cu orice preț ca fotbalul din Liga 1 să se reia la începutul lui iunie. Iustin Ștefan îi anunță pe fani că se vor uita la fotbal doar din fața televicorului. 5 iunie este data avansată de LPF pentru a se relua fotbalul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă începem la 5 iunie pe programul transmis azi către FRF am putea termina la data de 25 iulie. Ar mai fi după aceea finala de Cupa României. De principiu, în cel mai bun caz, probabil vorbim de o săptămână de vacanţă între sezoane. E clar că mult timp de acum înainte vom discuta de un fotbal fără spectatori. Cred că acel număr de 240 de oameni se referă, mai degrabă, la cei care intră în meci, în organizare, în zona de particirae şi în niciun caz la publicul spectator”, a spus Iustin Ștefan la Telekom Sport.

Iustin Ștefan nu concepe ca Liga 1 să fie suspendată

Secretarul general al LPF a mai spus că nu se ia în calcul ca Liga 1 să fie suspedantă. Oficialul a precizat că se va face tot ce este posibil ca toate meciurile să se dispute pentru ca bugetele cluburilor să nu fie afectate.

În ceea ce priveşte competiţia, Liga 1, avem un obiectiv clar, şi anume să disputăm toate meciurile rămase de jucat în acest sezon. Numai în acest fel putem să rămânem în contractul pe care îl avem la momentul acesta, fără să intervină modificări, mai ales în ceea ce priveşte suma pe care urmează să o plătească partenerul nostru media. O diminuare a numărului de meciuri nu este luată în calcul şi nici nu cred că poate fi luată în calcul deoarece pot apărea anumite dispute juridice”, a mai spus Ștefan.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival Vezi toate știrile
Citește și