Închide meniul

Gică Hagi, donații pentru Spitalul Militar după ce în 2019 făcea praf autoritățile. ”E posibil aşa ceva, după 30 de ani?”

Dan Roșu Publicat: 17 aprilie 2020, 18:40

Reclamă
Gică Hagi, donații pentru Spitalul Militar după ce în 2019 făcea praf autoritățile. ”E posibil aşa ceva, după 30 de ani?”

fcviitorul.ro

Viitorul a făcut donații pentru un spital din Contanța

"Într-o perioadă de criză, în care solidaritatea este indispensabilă în lupta împotriva coronavirus, FC Viitorul Constanța se alătură celor care încearcă să ofere ajutor pentru depășirea cât mai rapidă a situației actuale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viitorul lui Gică Hagi, donații pentru Spitalul Militar din Constanța

În acest sens, clubul nostru a donat în aceste zile mai multe echipamente medicale de protecție. Acestea au fost predate la centrul de recoltare de la Spitalul Militar Constanța, care le va distribui către Spitalul Militar Mobil din Constanța, amplasat pe vechiul stadion Portul, unde cadrele medicale luptă pentru vindecarea celor cu COVID-19.

FC Viitorul Constanța a donat echipamente medicale de protecție constând din viziere de uz profesional și combinezoane pentru medici, extrem de necesare pentru combaterea acestui virus", se arată în comunicatul oficial postat pe site-ul Viitorului.

Anul trecut, într-o conferință specifică lui Hagi, în care ”Regele” iese din sfera fotbalului și vorbește și despre problemele economice ale țării, acesta trăgea un semnal de alarmă legat de Spitalul din Constanța.

"Nu mai sunt oameni bogaţi în România, care nu mai ştiu ce să facă cu banii? Nu ne mai interesează social sportul? Să nu putem să renovăm spitale. Spitalul din Constanţa l-aţi văzut cum arată? E posibil aşa ceva, după 30 de ani?

Reclamă

N-au existat 20-50 de milioane să se renoveze un spital? Oare ce facem noi aici? S-a renovat vreo şcoală generală? Un teatru? Păi şi ce facem?”, spunea Hagi.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Southampton – West Brom LIVE VIDEO (22:00). Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 11:19 FCSB cere să joace în Ghencea, dar CSA Steaua nu îi poate răspunde! Motivul incredibil care dă peste cap planurile lui Becali 11:17 LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 3 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 10:43 Propunere-surpriză de preşedinte la Rapid: „Poate să fie compatibil cu Dan Şucu” 10:22 Prin ce a ajuns să treacă Daniel Opriţa la CSA Steaua. Situaţie limită la echipă: „E și incertitudinea cu dreptul de promovare” 10:20 Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e live în AntenaPLAY (17-19 mai). Programul complet 9:57 Antrenamentele din Formula 2 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (12:05). Programul complet 9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 9:34 Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam” 9:27 Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu fundaşul român Vezi toate știrile
Citește și