Închide meniul

GALERIE FOTO | David Beckham a plătit zeci de milioane de dolari pentru un apartament. Imagini de senzaţie

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 martie 2020, 14:41

GALERIE FOTO | David Beckham a plătit zeci de milioane de dolari pentru un apartament. Imagini de senzaţie

Profimediaimages

David Beckham, achiziţie de 24 de milioane de dolari

Patron al unei echipe din MLS, Beckham priveşte acum oraşul de sus. S-a mutat în penthouse-ul aflat la cel de-al 62-lea etaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Beckham, achiziţie de 24 de milioane de dolari 

Soţii Beckham sunt printre cei 84 de proprietari din clădirea aflată într-o zonă selectă din Miami. S-au mutat, alături de copii, într-un apartament de cinci camere. Are propria piscină şi acces la heliportul de pe acoperişul clădirii.

Nu este cea mai scumpă achiziţie făcută de David Beckham. Englezul de 44 de ani are în proprietate şi un conac, în Londra, pentru care a plătit 38 de milioane de dolari.

Fostul star al lui Manchester United şi Real Madrid are o franciză în campionatul Statelor Unite. A înfiinţat Inter Miami şi a atras deja un contract de sponsorizare de aproape 240 de milioane de dolari. Are în plan construirea unui stadion de cinci stele.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și