Închide meniul

GALERIE FOTO | David Beckham a plătit zeci de milioane de dolari pentru un apartament. Imagini de senzaţie

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 martie 2020, 14:41

Reclamă
GALERIE FOTO | David Beckham a plătit zeci de milioane de dolari pentru un apartament. Imagini de senzaţie

Profimediaimages

David Beckham, achiziţie de 24 de milioane de dolari

Patron al unei echipe din MLS, Beckham priveşte acum oraşul de sus. S-a mutat în penthouse-ul aflat la cel de-al 62-lea etaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Beckham, achiziţie de 24 de milioane de dolari 

Soţii Beckham sunt printre cei 84 de proprietari din clădirea aflată într-o zonă selectă din Miami. S-au mutat, alături de copii, într-un apartament de cinci camere. Are propria piscină şi acces la heliportul de pe acoperişul clădirii.

Nu este cea mai scumpă achiziţie făcută de David Beckham. Englezul de 44 de ani are în proprietate şi un conac, în Londra, pentru care a plătit 38 de milioane de dolari.

Fostul star al lui Manchester United şi Real Madrid are o franciză în campionatul Statelor Unite. A înfiinţat Inter Miami şi a atras deja un contract de sponsorizare de aproape 240 de milioane de dolari. Are în plan construirea unui stadion de cinci stele.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
1:30

FotoReacţia lui Cristiano Ronaldo, după ce s-a prăbuşit emoţional şi a izbucnit în plâns după ce a ratat un penalty cu Slovenia

0:30

FotoPortugalia – Slovenia 3-0 (d.l.d). Cristiano Ronaldo a izbucnit în plâns după un penalty ratat. Diogo Costa, eroul portughezilor

23:54 1 iul.

Giorgio Chiellini, ironie supremă pentru Franţa după ce a ajuns în sferturi cu două autogoluri şi un gol din penalty

23:47 1 iul.

VIDEO„Prostule!” Kevin De Bruyne a jignit un jurnalist, după eliminarea Belgiei de la EURO 2024. Întrebarea care l-a enervat crunt

23:16 1 iul.

Edi Iordănescu a recunoscut că s-au exersat şi loviturile de departajare înainte de România – Olanda: „Orice este posibil!”

23:15 1 iul.

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și