Închide meniul

EXCLUSIV | Victor Piţurcă, despre răbufnirea lui Mirel Rădoi: "E mai slobod la gură". Piţi se teme de ce e mai rău la naţională: "Se poate să ai emoţii şi cu Liechtenstein"

Antena Sport Publicat: 2 aprilie 2021, 15:23

Reclamă
EXCLUSIV | Victor Piţurcă, despre răbufnirea lui Mirel Rădoi: "E mai slobod la gură". Piţi se teme de ce e mai rău la naţională: "Se poate să ai emoţii şi cu Liechtenstein"

Hepta

Victor Piţurcă i-a dat dreptate lui Mirel Rădoi, după ce selecţionerul şi-a acuzat jucătorii în Armenia

Victor Piţurcă îi dă dreptate lui Mirel Rădoi pentru răbufnirea de la Erevan, unde a spus că jucătorii nu au ascultat ce le-a transmis înaintea partidei. Piţi speră că selecţionerul nu-şi va da demisia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Piţurcă: "Cum adică a dat in jucatori? A spus omul realitatea"

"Cum adică a dat in jucatori? Mirel Rădoi, în dialog, e mai slobod la gură şi a spus omul realitatea. (…) Acum, în momentul ăsta, Mirel se gândeşte foarte mult la ce are de facut. Eu sper să ia decizia cea mai bună", a spus Victor Piţurcă, în exclusivitate pentru AS.ro.

România este pe locul 4 în preliminariile CM 2022, după disputarea primelor trei meciuri. Tricolorii riscă să rateze un nou turneu final, după ce au fost învinşi cu 3-2 în Armenia. Piţurcă se teme de ce e mai rău.

"Putem să ajungem şi mai jos de atât. Se poate să ai emoţii şi cu Liechtenstein!", spune Piţurcă, la fel cum a declarat şi Rădoi, după coşmarul cu Armenia.

Victor Piţurcă nu ar accepta să revină la echipa naţională

Piţurcă a antrenat de 3 ori naţionala de seniori a României (1998-1999, 2004-2009 şi 2011-2014). Tehnicianul în vârstă de 64 de ani este liber de contract, dar spune că nu este interesat de postul lui Mirel Rădoi.

Reclamă

"- Dacă v-ar întreba acum, aţi veni la echipa naţională?
– Acum, nu"
, a spus Piţi. 

Piţurcă nu crede nici în planul FRF, care l-ar vrea pe Mutu la naţionala mare, în cazul plecării lui Rădoi. Iar locul "Briliantului" la tineret ar urma să fie luat de Chivu.

"Cristi Chivu cu siguranţă nu va veni la echipa de tineret. Şi între Cristi Chivu şi Adrian Mutu, ca jucători, era o concurenţă şi aşa se întâmplă oriunde", a mai spus Piţurcă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-1. Vinicius a deschis scorul, jucătorii lui Tuchel au întors fabulos partida 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și