Închide meniul

Armenia – România 3-2 | Naţionala, aproape de colaps după ruşinea de la Erevan. Rădoi se gândeşte la demisie şi nu mai are încredere în jucători. "Am emoţii şi cu Liechtenstein". Clasament şocant în grupă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 martie 2021, 20:52

Reclamă
Armenia – România 3-2 | Naţionala, aproape de colaps după ruşinea de la Erevan. Rădoi se gândeşte la demisie şi nu mai are încredere în jucători. "Am emoţii şi cu Liechtenstein". Clasament şocant în grupă

Profimediaimages

Mirel Rădoi poate demisiona după eşecul cu Armenia

Mirel Rădoi a lăsat de înţeles, la conferinţa de presă, că ia în calcul să îşi dea demisia după înfrângerea de la Erevan. A anunţat că nu va lua o decizie "la cald" şi rămâne de văzut dacă va mai fi pe bancă în luna septembrie, la meciurile cu Islanda, Liechtenstein şi Macedonia de Nord.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, dispus să îşi dea demisia după Armenia – România 3-2

Selecţionerul României le-a transmis jucătorilor, în vestiar, că e nevoie de o schimbare pentru a nu pierde şi în faţa ultimei clasate. Liechtenstein este fără punct după trei meciuri, a marcat un gol şi a încasat 10!

"Sincer, nu îmi aduc aminte un alt meci în care să fi avut mai mari emoţii în momentul în care fundaşii lor centrali jucau mingea către atacanţi. Mi-e greu să înţeleg toate lucrurile acum. Ceea ce mă pune pe gânduri şi este un semnal de alarmă este că am avut două partide în care, din punct de vedere al rezultatului şi din punct de vedere mental, ar fi trebuit să arătăm altfel. Aici mă refer la partida cu Islanda sau la partida din seara asta cu Armenia. 

Dacă reuşeam să câştigăm cele 3 puncte eram pe locul doi, într-o situaţie foarte favorabilă nouă, având victorii asupra Macedoniei şi Armeniei. Noi nu am jucat până acum, teoretic, cu cea mai slabă echipă din grupă. Aşa cum le-am spus şi băieţilor… cum am arătat în seara asta, am emoţii şi pentru partida contra Liechtenstein", a declarat Mirel Rădoi la conferinţa de presă.

Cum arată clasamentul grupei României din preliminariile CM 2022

Situaţia din grupa J a devenit extrem de complicată după primele trei etape. După ce a învins-o pe România, Armenia este lider detaşat. Este singura echipă cu maximum de puncte!

Reclamă

Pe locul secund a urcat Macedonia de Nord, care a reuşit o surpriză uluitoare şi a câştigat chiar pe terenul Germaniei. Pandev (45+2) şi Elmas (85) au punctat în victoria care a făcut imediat înconjurul lumii.

Nu a fost loc de surprize şi la Vaduz, acolo unde Islanda a trecut cu 4-1 de Liechtenstein. "Vikingii" au egalat-o la puncte pe România, dar rămân pe locul 5 din cauza golaverajului.

Reclamă 4 / 0/3

Meciurile din etapa a 4-a (2 septembrie):

  • Islanda – România
  • Liechtenstein – Germania
  • Macedonia de Nord – Armenia
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac Vezi toate știrile
Citește și