Închide meniul

Armenia – România 3-2 | Naţionala, aproape de colaps după ruşinea de la Erevan. Rădoi se gândeşte la demisie şi nu mai are încredere în jucători. "Am emoţii şi cu Liechtenstein". Clasament şocant în grupă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 martie 2021, 20:52

Armenia – România 3-2 | Naţionala, aproape de colaps după ruşinea de la Erevan. Rădoi se gândeşte la demisie şi nu mai are încredere în jucători. "Am emoţii şi cu Liechtenstein". Clasament şocant în grupă

Profimediaimages

Mirel Rădoi poate demisiona după eşecul cu Armenia

Mirel Rădoi a lăsat de înţeles, la conferinţa de presă, că ia în calcul să îşi dea demisia după înfrângerea de la Erevan. A anunţat că nu va lua o decizie "la cald" şi rămâne de văzut dacă va mai fi pe bancă în luna septembrie, la meciurile cu Islanda, Liechtenstein şi Macedonia de Nord.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, dispus să îşi dea demisia după Armenia – România 3-2

Selecţionerul României le-a transmis jucătorilor, în vestiar, că e nevoie de o schimbare pentru a nu pierde şi în faţa ultimei clasate. Liechtenstein este fără punct după trei meciuri, a marcat un gol şi a încasat 10!

"Sincer, nu îmi aduc aminte un alt meci în care să fi avut mai mari emoţii în momentul în care fundaşii lor centrali jucau mingea către atacanţi. Mi-e greu să înţeleg toate lucrurile acum. Ceea ce mă pune pe gânduri şi este un semnal de alarmă este că am avut două partide în care, din punct de vedere al rezultatului şi din punct de vedere mental, ar fi trebuit să arătăm altfel. Aici mă refer la partida cu Islanda sau la partida din seara asta cu Armenia. 

Dacă reuşeam să câştigăm cele 3 puncte eram pe locul doi, într-o situaţie foarte favorabilă nouă, având victorii asupra Macedoniei şi Armeniei. Noi nu am jucat până acum, teoretic, cu cea mai slabă echipă din grupă. Aşa cum le-am spus şi băieţilor… cum am arătat în seara asta, am emoţii şi pentru partida contra Liechtenstein", a declarat Mirel Rădoi la conferinţa de presă.

Cum arată clasamentul grupei României din preliminariile CM 2022

Situaţia din grupa J a devenit extrem de complicată după primele trei etape. După ce a învins-o pe România, Armenia este lider detaşat. Este singura echipă cu maximum de puncte!

Reclamă

Pe locul secund a urcat Macedonia de Nord, care a reuşit o surpriză uluitoare şi a câştigat chiar pe terenul Germaniei. Pandev (45+2) şi Elmas (85) au punctat în victoria care a făcut imediat înconjurul lumii.

Nu a fost loc de surprize şi la Vaduz, acolo unde Islanda a trecut cu 4-1 de Liechtenstein. "Vikingii" au egalat-o la puncte pe România, dar rămân pe locul 5 din cauza golaverajului.

Reclamă 4 / 0/3

Meciurile din etapa a 4-a (2 septembrie):

  • Islanda – România
  • Liechtenstein – Germania
  • Macedonia de Nord – Armenia
Recomandări
  • România, învinsă în Armenia
  • Mirel Rădoi ia în calcul să-şi dea demisia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și