Închide meniul

Mirel Rădoi a găsit vinovaţii după Armenia – România 3-2. "Parcă nu mai ştiau să joace fotbal!". Pe cine a atacat selecţionerul

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 martie 2021, 19:09

Reclamă
Mirel Rădoi a găsit vinovaţii după Armenia – România 3-2. "Parcă nu mai ştiau să joace fotbal!". Pe cine a atacat selecţionerul

Profimediaimages

Mirel Rădoi nu îşi explică gafele făcute de jucători

Rădoi a lăsat de înţeles că se gândeşte să îşi dea demisia după înfrângerea de la Erevan. A fost dezamăgit total de modul în care tricolorii s-au apărat. Au ajuns la 6 goluri primite în cele trei meciuri din grupa J şi şi-au redus considerabil şansele de a se califica la turneul final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi: "Au fost momente de blackout mai mari decât în meciul cu Macedonia"

"După un început ezitant, Armenia a reuşit să înscrie. Când aveam nevoie de atitudine şi determinare, când am întors scorul, ne-am relaxat crezând că adversarul nu mai poate întoarce rezultatul. Mi-e imposibil să înţeleg la ce altceva se gândesc jucătorii când sunt pe teren. Mi se pare ceva…e peste puterea mea de a înţelege la ce se gândesc ei. Analizăm adversarii şi totuşi greşim.

Mi-e greu să-i înțeleg în momentul în care ajung 1 contra 1 cu atacanții sau cu mijlocașii de bandă adverși și îi lăsăm să intre în interior, deși știm că nu trebuie. În această seară, momentele de blackout au fost mai mari decât în meciul cu Macedonia. În vestiar, la final, le-am spus tot aceste lucruri. După ce am primit acel cartonaş roşu, parcă echipa nu mai ştia să joace fotbal! Nu mai eram nici tehnici, așa cum se tot spune că suntem", a declarat Mirel Rădoi la PRO X.

Rădoi l-a luat în colimator pe George Puşcaş, cel care a fost eliminat în minutul 78, la scorul de 2-1 pentru tricolori. Atacantul lui Reading a făcut un fault la mijlocul terenului şi a văzut direct cartonaş roşu.

"N-ai cum să faci faultul ăla când ai cartonaș galben. E peste puterea mea de înțelegere. Greșim, deși sunt noțiuni tactice pe care le discutăm înainte. E un moment negativ pentru toată echipa, e un semnal de alarmă. Chiar și așa, în loc să fim calmi mai departe, să încercăm să stăm cât mai sus, noi am primit două goluri. Îmi pun semne mari de întrebare de ce nu au reuşit să reacţioneze", a transmis selecţionerul României.

Reclamă

Reprezentativa României a rămas cu un singur succes în grupă. Armenii au maximum de puncte după cele trei etape.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și