Închide meniul

Mirel Rădoi a găsit vinovaţii după Armenia – România 3-2. "Parcă nu mai ştiau să joace fotbal!". Pe cine a atacat selecţionerul

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 martie 2021, 19:09

Mirel Rădoi a găsit vinovaţii după Armenia – România 3-2. "Parcă nu mai ştiau să joace fotbal!". Pe cine a atacat selecţionerul

Profimediaimages

Mirel Rădoi nu îşi explică gafele făcute de jucători

Rădoi a lăsat de înţeles că se gândeşte să îşi dea demisia după înfrângerea de la Erevan. A fost dezamăgit total de modul în care tricolorii s-au apărat. Au ajuns la 6 goluri primite în cele trei meciuri din grupa J şi şi-au redus considerabil şansele de a se califica la turneul final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi: "Au fost momente de blackout mai mari decât în meciul cu Macedonia"

"După un început ezitant, Armenia a reuşit să înscrie. Când aveam nevoie de atitudine şi determinare, când am întors scorul, ne-am relaxat crezând că adversarul nu mai poate întoarce rezultatul. Mi-e imposibil să înţeleg la ce altceva se gândesc jucătorii când sunt pe teren. Mi se pare ceva…e peste puterea mea de a înţelege la ce se gândesc ei. Analizăm adversarii şi totuşi greşim.

Mi-e greu să-i înțeleg în momentul în care ajung 1 contra 1 cu atacanții sau cu mijlocașii de bandă adverși și îi lăsăm să intre în interior, deși știm că nu trebuie. În această seară, momentele de blackout au fost mai mari decât în meciul cu Macedonia. În vestiar, la final, le-am spus tot aceste lucruri. După ce am primit acel cartonaş roşu, parcă echipa nu mai ştia să joace fotbal! Nu mai eram nici tehnici, așa cum se tot spune că suntem", a declarat Mirel Rădoi la PRO X.

Rădoi l-a luat în colimator pe George Puşcaş, cel care a fost eliminat în minutul 78, la scorul de 2-1 pentru tricolori. Atacantul lui Reading a făcut un fault la mijlocul terenului şi a văzut direct cartonaş roşu.

"N-ai cum să faci faultul ăla când ai cartonaș galben. E peste puterea mea de înțelegere. Greșim, deși sunt noțiuni tactice pe care le discutăm înainte. E un moment negativ pentru toată echipa, e un semnal de alarmă. Chiar și așa, în loc să fim calmi mai departe, să încercăm să stăm cât mai sus, noi am primit două goluri. Îmi pun semne mari de întrebare de ce nu au reuşit să reacţioneze", a transmis selecţionerul României.

Reclamă

Reprezentativa României a rămas cu un singur succes în grupă. Armenii au maximum de puncte după cele trei etape.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și