Închide meniul

Ce scrie Gazzetta dello Sport după eliminarea României U21 de la Euro 2021. "E o farsă pentru echipa lui Mutu"

Antena Sport Publicat: 31 martie 2021, 6:29

Reclamă
Ce scrie Gazzetta dello Sport după eliminarea României U21 de la Euro 2021. "E o farsă pentru echipa lui Mutu"

Hepta

România U21, eliminată de la Euro 2021

"Olandezii şi germanii s-au calificat la golaveraj, iar românii şi-au luat adio de la turneul final fără să piardă. În Grupa A, trei echipe au terminat cu câte 5 puncte, dar Olanda şi Germania au fost răsplătite pentru numărul mai mare de goluri marcate. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E o farsă pentru echipa lui Mutu, care e eliminată fără înfrângere. 0-0 cu Germania nu a fost suficient pentru ei", au notat italienii de la Gazzetta dello Sport. 

România U21 a ratat calificarea în sferturile Euro 2021. Discursul lui Adi Mutu

Adrian Mutu a contribuit decisiv la grupul unit format la echipa naţională U21 şi a ţinut şi un discurs impresionant după egalul cu Germania U21, care, din păcate, nu ne-a adus şi mult dorita calificare. 

“Băieţi, capul sus. Nimeni nu are să vă zică nimic. Aţi luptat, aţi dat până la ultima picătură de transpiraţie. Bravo, am dat maximum. Asta e cel mai important, pentru că regrete nu avem în ceea ce înseamnă dorinţa noastră de a câştiga şi de a ne califica. 

Şi pentru asta eu şi staful meu vă mulţumim şi cred că România e mândră de voi şi de ardoarea cu care aţi jucat. Păcat că în fotbal nu tot timpul se plăteşte acest lucru. Trebuie să fim mai concreţi, să dăm goluri. Hai România!”, le-a spus Mutu jucătorilor săi.

Reclamă

România U21 a terminat la egalitate, scor 0-0, marţi, la Budapesta, meciul cu Germania U21 din ultima etapă a Grupei A a turneului final al Campionatului European de tineret şi a ratat calificarea în sferturile de finală ale competiţiei. 

Fără să piardă, cu cinci puncte, "tricolorii mici" au terminat grupa pe locul 3, după Olanda şi Germania, tot câte cinci puncte, dar cu un golaveraj mai bun. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
Vezi toate știrile
Citește și